Bár Manuel Almunia már visszatért a teljeskörű edzésprogramhoz, nem lesz bevethető állapotban a vasárnapi, Blackburn elleni meccsen, így Arséne Wenger továbbra is Vito Mannonének szavaz bizalmat, Wojciech Szczesny helyett, miután az olasz hálóőr bravúrt bravúrra produkált akár a Fulham, akár az Olympiakosz elleni meccsen.

"Almunia nagyon közel van, már visszatérhetett a rendes edzésprogramhoz. Ugyanakkor a hétvégén még biztosan Mannone fog védeni." - mondta Wenger.

"Vito nagyszerűen teljesít, de nem mondhatnám azt, hogy túlszárnyalta a várakozásaimat, hiszen soha nem volt még alkalmam megnézni, hogy teljesít folyamatosan."

"Eben a szakmában el kell fogadnunk, hogy amíg egy játékos nincs kitéve a nyomásnak, addig nem tudjuk, hogy hogy teljesít. Viszont Vito tökéletesen megoldotta a feladatát, így joggal lehetünk elégedettek vele."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
én személy szerint nem tartottam olyan jo kapusnak,de ha ezt a format tartja(utso 3 mecs 0gol ) akkor megerdemli a bizalmat.
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem mannone legyen az 1. számú kapus mert nagyon jó formába van almunia meg nagyon szarba....... :exclaim: :exclaim: :exclaim: :) :) :D :D ;) ;) ;-P ;-P %-P %-P
15 éve
Törölt felhasználó
Tőlem addig véd amíg a mester akarja engem ugyanis meggyőzött de a,, lengyel barátunkban"(szcesnyiben)nagyobb potenciált látok de nem baj cserének nekünk lesz a legjobb kapusunk!(idővel)
15 éve
Törölt felhasználó
Eddig gólt se kapott Vito, szóval tartsa csak meg ezt a jó szokását!
15 éve
Törölt felhasználó
Én szeretem Mannonét de én a Fulham meccs előtt is szerettem.Mert most sokan mondják róla azt hogy tehetséges de a Fulham meccs előtt elég sokan mondták hogy hát jó játékos de nem annyira jó.Szerintem meg igenis jó kapus.

Szólj hozzá