Ahogyan várható is volt, Theo Walcott és Nicklas Bendtner is visszatérhet a Blackburn elleni meccsre – áll Arséne Wenger hivatalos közleményében a sérülteket illetően.

Az angol válogatott egy hátsérülés, míg Bendtner egy szerencsés kimenetelű autóbaleset miatt nem játszhatott több-kevesebb ideig, de a hétvégére már mindketten bevethető állapotban lesznek.

Sajnos két rosszabb hírt mondott Wenger a sérülteket illetően. Manuel Almunia valószínűleg még nem lehet ott a vasárnapi meccsen, és Eduardo combizom problémái is kiújultak.

„Almunia visszatérése már nincs távol. Pénteken, vagy szombaton fogjuk megvizsgálni őt, de a játéka elég valószínűtlennek tűnik vasárnapra.”

„A keddi meccset követően sajnos elvesztettük Eduardót. Már így is épp elég kockázatot vállaltunk az ő becserélésével, s noha a pályán kulcsfontosságú volt az ő játéka, sajnos kiújult a már meglévő izomsérülése. Ez ugyanaz a combizom, amivel már korábban is problémája volt.”

A rossz híreket követően Wenger elárulta, hogy a két hosszabb időre kieső Nasri és Fabianski visszatérése is elérhetővé válik az elkövetkezendő hetekben.

„A válogatottbeli meccset követően mindketten nagyon közel lesznek majd a visszatéréshez. Az a terv, hogy a nemzetközi találkozókat követően mindketten visszatérjenek a normál edzésprogramhoz. Onnantól nyilvánvalóan kell egy kis idő, mire a pályára is visszakerüljenek, de mivel jó alapokkal kezdjük meg a rehabilitációt, nem kell sokat várniuk.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem fog sohase összeállni az a ........ keret mert mindig lesérül valaki.Most így hogy kidőlt Eduardo egy újabb nagyon fontost embert veszítettünk el.És majd félrekezelik a sérülését és esetleg 1 hónap múlva visszatér.Meg a válogatott meccsek alatt tényleg szerezni fogunk minimum egy sérültet.
15 éve
Törölt felhasználó
Na annak örülök h Walcott visszatérhet, viszont Dudu sérülése nem jó hír! :-S
15 éve
Törölt felhasználó
VB-selejtezők=2-3 sérült!!!! általában
am Nasri 6 hetes sérülése jó lesz 3 hónapnak is....
15 éve
Törölt felhasználó
Nem baj Dudu hamar meggyógyul, Walcott újra itt, és ez nagyon jó, Nasri és Lukasz is lassan jönnek meg Almunia is! Lassan összeáll a keret!
15 éve
Törölt felhasználó
Eduardo bazdmeg!:| ez az ember mindig sérült:\\ de viszont eszméletlen kitartó..én lehet h bekattannákxDxD:D Nasri visszatérését nagyon várom..:D Amugy nem tudja vki h adja a meccset az Eu2-ö??

Szólj hozzá