Arséne Wenger úgy véli, hogy a Chelsea hétvégi veresége jól mutatja az idei szezon kiszámíthatatlanságát.

Az idegenben, és később emberhátrányban játszó Chelsea 3-1-es vereséget szenvedett attól a Wigantől, amely csapatot 4-0-ra vert meg egy héttel korábban Wenger alakulata.

"A Chelsea veresége is jól mutatja az idei szezon kiszámíthatatlanságát: akárki meg tud verni akárkit." - mondta Wenger.

"Ez sokkal érdekesbbé teheti a bajnokságot, mert a Wigan elég nagy meglepetést keltett a hétvégi győzelmükkel különösen azok után, hogy viszonlyag simán győztük le őket két hete."

"Szerintem ezzel nincs semmi baj. Mindenki azt akarja, hogy csökkenjenek a különbségek a nagy csapatok között. Mi hatszor játszottunk, ebből négyet idegenben. Ha megnyerjük a kimaradt fordulónkat ismét nagyon erős helyzetben leszünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
A Pool Xabi Alonso , a ManU CR elvesztése miatt gyengült, nekünk megint a szokásos sérülések >:-(
Viszont a Chealsea nem gyengült, szerintem idén ők esélyesek a PL megnyerésére, a hétvégi "botlásuk" ellenére. De ne legyen igazam.
GO GUNNERS!
15 éve
Törölt felhasználó
hát akár mi is fel emelhetjük almunia57 :exclaim: de mégis valamiért van egy olyan érzésem hogy a cheski nyeri a pl-t! ......remélem mi fogjuk inkább :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
zoli12 akkor vendégek leszünk amikor föl felemeljük a Pl serleget és akkor kékek leszünk.
15 éve
Törölt felhasználó
nem tom mért de egy olyan érzésem van hogy kék csapat emeli magasba a pl-t :exclaim: :long:
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy szerintem a Chelsea 6/6os kezdése nem volt véletlen! Valamiért a szezon elején tőlük féltem a legjobban! Összeszokott csapatot keltenek, nem ment nyáron senki, jött Jurij Zsirkov, és azt hiszem nem mondok újat azzal, hogy fizikálisan a világ legjobbjai! Ez a veresség feltüzeli őket, és jövőhéten szerintem leverik a Pool-t!

Szólj hozzá