Inkább több rossz, mint jó eseményről számolt be Arséne Wenger az Olympiakosz meccs előtti sajtótájékoztatón a csapat sérültjeit illetően.

Mint ahogyan korábban beszámoltunk: Nicklas Bendtner valóban autóbalesetet szenvedett, s bár a sérülései apróak, Wenger úgy döntött, hogy nem nevezi őt a holnapi meccs keretébe.

"Nicklas valóban nem szerepelt a mai edzésen a vasárnapi autóbalesetét követően. Bár a sérülései nem súlyosak, a sokk miatt úgy gondoltam, ha az a legjobb neki, ha nem edz ma. Emiatt a meccset is kénytelen lesz kihagynia, de vasárnapra visszatérhet." - mondta Wenger.

Ugyancsak rossz hír Denilson két hónapos kihagyása is:

"Denilsonnak van egy kis törés a hátában, emiatt lesz két hónapig partvonalon kívül."

Az viszont mindenképpen jó hír, hogy Eduardo visszatérhet, és Walcottnak sem kell már sokat várnia.

"Eduardo visszatér a keretbe az Olympiakosz ellen, ugyanakkor Walcott nem. Bevethető állapotban van, de meccshiánnyal küszködik. Kell egy meccs neki, majd szervezünk egyet. Vasárnap viszont már sanszos a visszatérés neki is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
aztaku.va,mi az hogy törés a hátába?sose hallottam ilyet,csak olyat hogy el van torve a hát...amarha 🐛
jobbulást.
GOO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
az arsenal ifijei nagyon jók, ha néézel 1 ifi válogatott meccset, és van ott arsenalos mindig kimagasló teljesítményt nyújtanak ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
nem semmi Merida két gól lőtt az U20-as VB-n ma
14 éve
Törölt felhasználó
Merida duplázott a Spanyol U20-as válogatottban! Első gólját akcióból, másodikat pedig 11-esből szerezte!

Nigéria - Spanyolország 0-2
14 éve
Törölt felhasználó
most derül ki denilson sérülése röhej az orvosi stáb :-S >:-(
walcott ha beállna 15 percre lenne értelme nem a tarcsik közt hanem az olimpikaosz ellen!!!! hirtelen én is megijedtem hogy dudu sérült le legközelebb tényleg a lesérült képét tegyétek ki légyszíves!!!
bentner autóbaleset ez is röhej mi lesz itt még? :-S de már szombaton játszania kell remélem RvP-Dudu-Vela csatársor lesz!!!!

Szólj hozzá