Lássuk Wenger véleményét a...

…egy nehéz meccsről a Fulham ellen:
„A három pont a legfontosabb dolog, mert egy nagyszerű Fulham ellen játszottunk ma. Úgy vélem, hogy problémás volt az első félidő, mert nehezen találtuk a játékstílusunkat. Ők pedig nagyszerűen zökkentettek ki a meglévő stílusunkból, elképesztő meccset produkáltak: jól szervezettek, elkötelezettek és agresszívek voltak. Ilyenkor valami különleges kell a három pontért. A második félidő azért más volt, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, és rúgtunk is egy gólt egy nagyszerű Fabregas-van Persie összjátékból. Ezek után lett volna lehetőségünk rúgni egy másodikat. A második játékrészben már sokkal dominánsabbak voltunk, de a Fulham továbbra is veszélyesnek tűnt, főleg a pontrúgásoknál, valamint a kontráknál. Az utolsó másodpercig küzdöttek.”

…Vito Mannonéről:
„Úgy vélem, hogy joggal kapja meg a 10 pontot a 10-es skálán ma. Mindent helyesen csinált, és ez egy kapus szemszögéből a legfontosabb. Mindent védett, amit kellett, nem követett el butaságokat, és összességében megmutatta, hogy meg van benne a képesség és a potenciál, hogy nagy kapussá nője ki magát.
Az a helyzet, hogy mind a harmadik, mind a negyedik számú kapusunk kivételes képességű. Úgy vélem, hogy Wojciechnek is remek képességei vannak, ő pedig a WBA ellen mutatta meg. Azért adtam ma végül Vitónak a lehetőséget, mert már négy éve velünk van, ráadásul tapasztaltabb is.
A következő meccsig ő az első számú kapus. Ebben a szakmában mérkőzésről mérkőzésre kell gondolkozni. Fantasztikus meccsen van túl, de a konzisztencia az első jele a minőségnek.
Ma hihetetlen szituációkkal és védésekkel tartott bent bennünket a meccsben. Az emberek azt mondják, hogy a kapusok néha egyszerűen verhetetlenek. Ma ő az volt.
Olaszországból származik, és imádja, amit csinált. Amilyen csendes srác, olyan fizikai képességekkel és reflexekkel rendelkezik. Mélyen elhivatott, hogy napról napra továbbfejlődjön. Az egész futball a szenvedélye.”

…a többi kapus állapotáról:
„Almunia nem lesz rendben keddre, Fabianski pedig legalább október 17-éig nem lesz bevethető.”

…a Ligakupa sorsolásról:
„Ez nem változtat a felfogásomon. Mindig azokat a játékosokat játszatom, akikkel a legjobb esély van a győzelemre. Boldogak vagyunk, hogy otthon játszhatunk, és természetesen nagyon nehéz megjósolni, hogy kik fognak játszani, mert jövő héten válogatott meccsek lesznek, és a Ligakupa meccs is két BL-mérkőzés között kapott helyet. Majd meglátjuk, ki lesz bevethető állapotban.”

…arról, hogy milyen érzés nyerni csúnya játékkal:
„Jó érzés tudni, hogy így is nyerhetünk. Az emberek elvárják tőlünk, hogy dominánsan és jól játsszunk, de csak akkor csalódottak, ha nem nyerünk. Ma én egy boldog ember vagyok. Nehéz első félidőnk volt, és csak egy gólt rúgtunk a másodikban. A Fulham pedig minden dicséretet megérdemel, remekül játszottak.”

…az ellenfélről:
„Fantasztikusak voltak, az első perctől az utolsóig remek munkát végeztek. Egyetlen játékos sem volt köztük, aki nem harcolt volna. Nem jöttünk volna el a három ponttal, ha nem mutatjuk meg a hozzáállásunkat és a csapatszellemünket.”

…a jövőről:
„Optimista vagyok ezt a csapatot illetően. Lépésről lépésre mutatjuk meg az erősségeinket.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
nem kell mindig szépen játszani!! és korrekt nyilatkozat deh hát wengerbá csak ilyet tud
15 éve
Törölt felhasználó
Jókat mondott Wenger.Csak így tovább.GO GUNNERS!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon szep es sportszeru nyilatkozat Wengertol :exclaim:egyebkent szerintem Mannone ma olyanokat vedett amilyeneket Almunia nem szokott soha,ha igy halad o lesz az 1 szamu kapus!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt és nem volt unalmas meccs és a végén bizonyítottuk, hogy jó a mentális erősségünk szinte hátrányból hoztuk vissza a meccset.
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger sztem olvasta a játékosértékelésem, mert: "Úgy vélem, hogy joggal kapja meg a 10 pontot a 10-es skálán ma" -ezt nyilatkozta :DD xD

Szólj hozzá