Az Arsenal a Fulham otthonába látogatott a mai napon.

Az Ágyúsoknál visszatért sérüléséből Andrej Arsavin, aki rögtön kezdőként kapott lehetőséget. A meccs első félidejéről kisebb túlzások nélkül is elmondtahtó, hogy a Fulham volt a domináló csapat. Az Arsenal csak kereste önmagát.

A 2. félidő valamivel jobban kezdődött, hiszen van Persie az 52. percben megszerezte a vezetést. A gólpasszt Fabregas adta.

A következő 20 percben az Arsenal uralta a pályát, azonban újabb gólig nem jutottak a piros-mezesek.

A Fulham az utolsó 20 percre felszívta magát és ostromolták az Arsenal kapuját. Mannone kivédte a szemeiket is. Az olasz srác elképesztő védéseket mutatt be.

A meccs végére okozott egy kis aggodalmat az Arsenal-szimpatizánsok számára a kedves 4. játékvezető, hisz 5 perc hosszabbítást jelzett.

A hosszabbítás percei embert próbálóak voltak, de az Arsenal legénysége állta a sarat.

A szezon elején több játékos elmondta, hogy meg kell tanulniuk csúnyán nyerni. Úgy gondolom ma 'csúnyán' nyertünk, de ez a végső elszámolásnál senkit se fog érdekelni.

Tehát ma megszerezte az Arsenal a 3 pontot és ezzel legyünk elégedettek, még ha a játék nem is volt a legszebb..

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (151)

13 éve
Sztem jó volt a tegnapi meccs.. rvp klasszis játékos.. ha kisit jobb lenne fizikailag ontaná a gólokat, mert kb Henry szinten van technikailag. Persze ezt tudtuk eddig is. De tegnap azt tette amit kellett, csatárként hozta nekünk a 3 pontot.:) Arshavin nagyon fakón játszott.. Szinte biztos volt a Rosicky csere. Gallasék meg szanaszét törték magukat.. még azon is izgulhattünk h ne legyen sérülés..:D De ez így volt jó. Mellesleg sztem nem mi játékunkall volt a gyenge, hanem a Fulhamé jó! Felszvták magukat, hazai pályán a rangadóra. De így lett izgi meccs a dologból! Néha ez is kell. :coolsmirk:
13 éve
Törölt felhasználó
Nem tom mi bajotok van Bendtnerrerl:O?:O Szttem jól játszik és soka fejlődött már most...Amúgí Mannonenak sztem van esélye a 2.számú kapos posztra!Tegnap ha ő nem lett volna...inkább nem fejezem be:S:D Fabregas a Gólnál kis labdát adott RVP nek:$xD enyhén szép volt:P bár én bendtnertöl is vártam egy gólt..de mindegy:D a lényeg h a három pont zsebben.Igaz h csúnyán játszottunnk De nem az a lényeg h h nyersz..ha nyersz nyersz:D Goo GUnnerss
13 éve
Törölt felhasználó
allen hidd el hogy meglesz a pl és a bl és lehet hogy rosszul játszottunk de nem lehet mindig jól játszani azt lehetetlen megcsinálni és inkább nyerjünk rosszul játszva minthogy veszítsünk úgy hogy jól játszottunk ezt jegyezd meg!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) ;) ;) ;) ;-P ;-P játszunk még majd sokkal jobban és majd akkor te is csak nézni fogsz hogy hogy tudunk ilyen jól játszani és az majd a bl döntő lesz..... :exclaim: :exclaim: :exclaim: ;-P ;-P ;-P ;-P :p :p :p :D :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Hektor, én nem írom le a csapatot de a mai játékunk nem éppen a legjobb volt, ha neked erről a meccsről az a véleményed hű de jól játszottunk akkor még nem láthattál sok Arsenal meccset! Csak azért nem kaptunk egy nagyobb zakót mert Mannone emberfeletti bravúrokat hajtott végre....ez nekem hol elég jó játék!?

Azt megnézem hogy mikor nyerünk PL-t meg BL-t is, az biztos hogy nem idén....!:D
Na mindegy legyen igazad, de azért tényleg jó lenne ha felébrednél az álmodból és vissza szálnál a földre!;)

GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
clichy, nemtom, hogy miért lenne az állás 1:1..... én akkor irtam amikor először megláttam, mert meccs közbe inkább a tv-t bambultam! szóval az állás 0:1 nekem!:D :P
de amúgy , inkább megköszönhetném hogy csináljátok , ezt az egészet.. hírek, meg pub.. meg összefoglalók a meccsről , meg minden ahelyett hogy mindig belekötök valamibe... de akkor nem önmagam lennék!:D

Szólj hozzá