Az Arsenal a nyári átigazolási időszak alatt megszerezte Thomas Vermaelent körülbelül 10 millió fontért, majd megvált Kolo Tourétól és Emmanuel Adebayortól 45 millió font ellenében. Az eladások után nem érkezett új játékos az Ágyúsokhoz, annak ellenére, hogy az észak-londoniak 30 millió fontos profitot termeltek összesítve a transzfereket.

Az Arsenal francia menedzsere most tiszta vizet öntött a pohárba, s felfedte annak az okát, hogy miért nem erősített a gárda az afrikai duó távozása után.

"Kolo és Adebayor is távozott, ám érkezett Vermaelen. Az eladásokból bejött pénzzel én rendelkezem, s örülök, hisz tudom mekkora összegről van szó."

"A múlt héten 4-0-ra megvertük a Wigant. A padon ott ült Bendtner, míg Walcott, Arsavin, Nasri, Denilson és Djourou még a keretben sem szerepelt."

"Ha azt kérdezik tőlem, hogy versenyezhetünk-e a 'Big four' többi csapatával, akkor a válaszom igen lesz."

"Hihetletlen csapatunk van, szinte gondban vagyok a sok tehetséggel, akiknek nem tudok mind lehetőséget nyújtani."

"Úgy vélem, hogy be tudjuk azt bizonyítani, hogy nincs szükségünk új emberekre. Potenciális esélyesei és versenyzői akarunk lenni a Premier Ligának."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát istenem ez megint hogy fel tud idegesíteni!!!! >:-( Hol voltak az említett játékosok az elmúlt meccseken?Sehol mert sérültek voltak.És valakik mindig sérültek lesznek.Nem igaz hogy ezt nem veszi észre.És így nem lehet bajnokságot nyerni.Lehet erős a keretünk de annak csak a fele bír játszani mert a másik fele sérült.És b+ ezzel nevelés dologgal álljunk már le.Ok hogy jön a sok tehetség de mi nem egy akadémia vagyunk.Nem az első számú csapat feladata a tehetségek kinevelése.Nehogy már megsértődjenek a tejfeles szájú 17 éveseink hogy nem kezdők az első számú csapatban.Hova tartunk már? 🤢 Csak 3 évvel idősebbek mint én.Még középiskolások lennének nem hogy világsztár focisták. :gulp: :coolmad: Kellenek az igazolások mert ha nem kellenének akkor már rég nyertünk volna egy csomó mindent.Ne csak Fortunát és a bírókat okoljuk már.Mindig ezt mondjuk hogy áá most nem volt szerencsének. 🐛
15 éve
Törölt felhasználó
Manchester utd. ellen tényleg jók voltunk most már csak az a mázli hiányzik amivel a manchester utd. vert meg minket. Amúgy tavaly a manchester úgy lett bajnok, hogy egyszer kikapott ellenünk a bajnokságba aztán pedig döntetlen lett a második meccs a bajnokságba. Szerintem meg kell nyerni az összes hozható meccset a szezonban és a nagy csapatok ellen elég 2 győzelem és pár döntetlen. Ez a csapat megéret a bajnoki győzelemhez, de egy kupához biztos.


Remélem nyernek ma:exclaim: GO GUNNERS:exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
ez nem igaz ígyis felnéznek ránk mert csak nállunk van ekkora fiatalitás rengetek tehetséget fedeztünk fel attol függetlenül h elmentek v maradtak akár mekkora szarban leszünk mindig is így fognak tekinteni a csapatra h a fiataloknak itt a helyük..deh azért kell az erősités:D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Na akkor tegyünk le mostmár valamit, hiába vagyunk nagyon jók, hiába van annyi játékosunk, és mindd jók, ha nincs eredmény, nem fognak ránk felnézni!
15 éve
Törölt felhasználó
sztem a keretünk valóban NAGYON erős, de a sérülések wenger... :) ;-P

Szólj hozzá