Az Arsenal kedden az Emirates Stadionban fogadja a West Bromwich Albion csapatát, egy Liga Kupa meccs keretein belül.

Utóbbi meccsek:

 Az Arsenal múlt héten nagy nehézségek árán, de legyőzte a Standard Liege csapatát a BL csoportkörben, a hétvégén pedig az Ágyúsok sima győzelmet arattak a Wigan ellen a PL 6. fordulójában.

A WBA az előző szezont még a Premier Leagueben töltötte, de idén már az angol másodosztályban szerepel. Hétvégén 5:0-ra verték a Middlesbrough csapatát. -tehát elmondható, hogy a 'kis' csapat nagy formában van.

Az Arsenal kerete:

Fabianski, Almunia, Walcott, Nasri és Djourou sérülés miatt kénytelenek kihagyni a holnapi meccsen, míg több kulcsjátékos pihentetés miatt nem lesz ott az Emiratesben. Senderos ismét magára öltheti az Arsenal mezét és Silvestre is lehetőséget kaphat. Sok fiatal nagy lehetőség előtt áll, hisz Wenger idén is 'csikó csapatot' indít a Liga Kupában.

A várható 21 fős keret: Mannone, Gibbs, Senderos, Silvestre, Hoyte, Ramsey, Merida, Wilshere, Randall, Watt, Sunu, Szczesny, Bartley, Coquelin, Freeman, Frimpong, Murphy, Traore, Eastmond, Barazite és Vela.

(Valószínűleg holnap sem lesz Meccs-Center, ugyanis eddig nincs információnk arról, hogy bármely televízió élőben közvetítené a meccset. Match Pub mindenképp lesz! Ha streameket nem találunk, akkor szöveges közvetítés várható!)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem csak Merida, de Hoyte is a válogatottban van, és még 4 angol lehet ott(Murphy, Watt, Bartley, Freeman, és Lansbury, de ő most nem érdekes, és Wilshere(de bonyolult leírni) is lehetne, de W azt mondta lesz holnap, és vele reklámozzák a meccset, szóval ő biztos lesz), de mivel csak tartalékok így nincs biztos info, hogy holnap lesznek-e, a hivatalos keretig.
Ha Randall játszik, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz, főleg hogy kik a CBk, és Senderos a Stoke ellen nagyon is bizonyított, hogy mit tud még mindig, még Bartleyval is jobban járnánk, és mellette Miquel, Silvestre meg LBnek, ott még annyira nem katasztrófa, mint CBnek.
Vela meg hogy most tért vissza, nem volt semmi meccse, nem lesz nagy formában, de hátha.
15 éve
Törölt felhasználó
Szczesny-gibbs a kezdőbe
15 éve
Törölt felhasználó
Iggen iggen a kapuba én is Szczesnyit várom..:D sztem még ezzekkel a fiatalokkal is nyerhetö meccs lessz..:D:P remélem azért az a szöveges közvetités meglessz:P Goo Gunnerss!!:P
15 éve
Meglep, hogy Coquelint ilyen sokan kihagyták. Eszméletlen nagy tehetség.
15 éve
Merdia nem játszik az U20-as VB miatt, én legalábbis úgy tudom.

Szólj hozzá