Lássuk Wenger véleményét...

...arról, hogy egy középső védő jelenleg az Arsenal házi gólkirálya...

"Elég őrült vagyok, de azért erre nem gondoltam korábban. Az a legjobb az egészben, hogy a szezonkezdet óta rengeteg gólt rúgunk, és marad is még tartalék. Tegnap is sokkal többet szerezhettünk volna. A United és a City ellen is lehetett volna még több. Azt gondolom, ez is a potenciálunkat mutatja."

...Vermaelen gyors beilleszkedéséről:

"Azt gondoltam, hogy gyorsan be fog illeszkedni, de ilyen gyorsaságra azért még én sem számítottam, valljuk be őszintén."

...arról, hogy kapott gól nélkül hozták le a meccset:

"Ez a csapat magabiztossága terén is sokat jelent, hogy nem kaptunk gólt tegnap. Egy kicsit úgy tűnik, hogy kezd kifizetődni az új játékstílusunk. Talán 10 helyzetünk volt, és két labdaeladásunk. De úgy vélem, hogy még jobbak és jobbak leszünk, ha teljes mértékben hozzászokunk ehhez a formációhoz."

...arról, hogy ki rúgta a harmadik gólt.

"Teljesen mindegy, akit akarsz. Megérzésből mondom: én Eduardónak adnám. Az ő lövése is kapura irányult. Ha a labda egy Wigan játékosról pattant meg, és változtatott irányt, akkor Dudunak kell a gólt adni. Az UEFA szabályzata úgy szól, hogy csak akkor könyvelik el egy védő öngóljaként a találatot, ha a lövés eredetileg nem a kapura irányult volna, csak a beleérés után változtatott irányt a labda."

...Eboué fejlődéséről a tavalyi Wigan elleni meccs óta:

"Azt tette, amit kötelező volt. Csendben maradt, játszott és jól teljesített. Nekünk is az a filozófiánk, hogy hagyjuk, hadd beszéljenek az emberek rólunk, mi csak a játékra koncentrálunk. Eboué is ezt tette. Ez egy olyan munka, ahol mentálisan is tudnod kell válaszolni a kritikákra. Most már a rajongóink is mögötte állnak, mert remekül játszik, és jó a szelleme is."

...az érettségéről, mint játékos:

"Érzékeny, és kifelé forduló srác. Sokszor védőként játszik, de nagyon kreatív szellemmel tekint a meccsre, én legalábbis így gondolom. Ez az, amiért még a középpályán is játszatom, mert jó a sebessége és a gyorsulása is. Szerintem az elején egy kicsit túl ideges volt, de az idő majd segít neki. Egyre kevésbé lesz majd izgatott és a meglátásai is jobbak lesznek az utolsó harmadban. Azt, hogy fejlődik, már most is megmutatta."

...Tomas Rosickyről:

"Nagyon pozitív vagyok vele kapcsolatban. 18 hónapig nem is játszhatott velünk, most pedig megtette, ráadásul szerepelt már a cseh válogatottban is. Elővigyázatosság miatt nem akartam, hogy kezdjen. Ugyanakkor készen áll a játékra, és úgy néz ki, hogy teljesen túl van a sérülésén."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
kellett a az a tegnapi meg a szerdai győzelem fontos volt a két vereség után
15 éve
Törölt felhasználó
Jó kis meccs volt a tegnapi. Megérdemelten nyertünk.
15 éve
Törölt felhasználó
már ez is jó h egy kis csapatott megvertünk mint tavaj rendre a kis csapat ellen vesztettünk pontokat minden kis csapat ellen be kell húzni a 3 pontott
15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc és éppen ezért lehet rossz hatással az, hogy mi már 2 rangadót elvesztettünk...lehet hogy még korai rangadóként beszélni a ManCity elleni meccsekről, de szerintem lassan említhetjük így, úgy ahogy a Tottenham elleni meccsek és új értelmet fognak kapni...mivel hogy az eddig is komoly rangadó volt, de most már a tabellán és közel leszünk egymáshoz. de így csak izgalmasabb a bajnokság :) a lényeg, hogy kedden átmenjünk a WBA-n a CC-ben, aztán szombaton hozzuk a kötelezőt a Craven Cottage-n...nem lesz könnyű.
15 éve
Törölt felhasználó
Lemaradtam a meccsről,de azért az megjegyezném nem mellékesen,hogy tegnap egy Wigan Athletic-et vertünk meg!Ebben a szezonban nem lesz elég az a teljesítmény,mint amennyi elég volt tavaly a MU-nak,vagyis az ,hogy a rangadókon rendre alulmaradnunk,de a "kicsik" többségét oda vissza megverjük!Kiélezettebb lesz ez a szezon, 3 vagy 4 csapat is képes lehet beleszólni a bajnoki címbe,és ezért fontosak lesznek az egymás elleni eredmények!

Szólj hozzá