Arséne Wenger legénysége bízva bízik a Premier League serlegben, annak ellenére, hogy már két vereségnél járnak idén.

A főnök szerint a vereség a Manchester United, és a Manchester City ellen, megerősítették csapata hitét, és ez elég lehet ahhoz, hogy májusban felemelhessék a trófeát.

A United, és a City ma egymás ellen játszik, Wenger szerint, ez egy lehetőség, hogy javítsanak a botláson.

Sokat várok a Manchester United-Manchester City meccstől. A játékunk sajátossága dominált mindkét meccsen, de nem termett számunkra babér.

-nyilatkozott Wenger.

A vereségek megerősítették a hitünket. Furcsa, de mindkét meccs pozitív hatással volt ránk, ráadásul erősebbek is lettünk tőle.

Megtanultunk két dolgot [a két manchesteri vereség után]: mindig magunkban rejtjük a lehetőséget, mert harcolunk, hogy elnyerjük az elsőséget, és úgy érzem nem használtuk ki maximálisan a lehetőségeinket, és ez egyfajta nyomással is jár.

Természetesen csalódottak voltunk, de remek lehetőség adódott, hogy megerősítsük a hitünket, a mutatott játékkal. Arra fogunk törekedni, hogy a jövőben folytassuk ezt a fajta játékot.

-folytatta a francia mester.

Amíg nem koncentrálsz maximálisan, az adott meccsre, nem nyerheted meg. Alaposan megmutattok szerdán, hogy mennyit erősödtünk.

Ha magabiztosan fogjuk fel a dolgokat, akkor látszani fog minden meccsen. Javítani fogunk, ha az egyik, vagy mindkét [manchesteri] klub botlani fog. Ez egy nagyon jó alkalom.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
most jön jopar mecs amit hozni kéne és akkor nics gond nekem elég ha a rangadokat otthon megnyerjük és hozzuk a kicsik ellen a 3 pontot akkor nem lesz gond
én a sok x-töl tartok ami lenni szokott 10 helyett lehetne most 3
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem igaza lesz az öregnek!
15 éve
Törölt felhasználó
hát sajnos 5éve hallgatjuk ezt :exclaim: :down: :down: De előszöri s az angol liga kupát kéne már megnyerni...Hát az Emirates kupát már nem egyszer megnyertük :D :Daz is ér valamit nem?
15 éve
Törölt felhasználó
A PL-t megnyerni baromi nehéz lesz idén. Nem fogunk tudni olyan egyenletes teljesítményt nyújtani mint pl. a Chelsea vagy a MU, bár ne legyen igazam!Viszont úgyérzem a BL-re teljes mértékben megvan az esélyünk.Ha azt nézzük, h évről-évre mindig feljebb lépünk a BL-ben, akkor az azt jelenti, h idén döntőt játszunk...:)
Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Meglepő Wenger nyilatkozata...azért jó lenne majd visszavágni mind2 manchesteri klubnak :coolsmirk:

Szólj hozzá