Lássuk Wenger véleményét a...

...a Liege korai góljairól:

"Hamar lehűtött bennünket egy olyan csapat, amelyik a meccs első pillanatától fogva teljes erőbedobással kezdett. Amikor öt perc után 2-0-ára vezet az ellenfél, akkor már rájön az ember arra, hogy mekkora is az előtte álló feladat. Pláne, ha ehhez még hozzávesszük, hogy ez a Bajnokok Ligája, valamint hogy idegenben vagyunk. Ezt követően már teljesn erővel támadnunk kellett, mindenféle hezitálás nélkül, pedig tudtuk, hogy ha mi kapjuk a harmadik gólt is, akkor vége az egésznek. Olyan helyzetben voltunk, amelyben egyszerűen nem engedhettük meg magunknak, hogy kapjuk egy találatot, miközben teljes erővel azon kellett dolgoznunk, hogy rúgjunk nekik egyet. Megpróbáltuk, és sikerült legalább egy gólos hátrányra feljönni a félidő előtt."

...arról, hogy hogy sikerült visszajönni a játékba:

"A második féldiőben a játék fizikai intenzítása kicsit esett. Sokkal inkább elfáradtak, mi pedig számos pontrúgáshoz jutottunk, és ebből szereztünk előnyt. Ez bárkivel előfordulhat, de egy ilyen meccsen nagyon erősnek kell lenni a győzelemhez, pláne akkor, amikor egy ilyen jól szervezett csapat ellen játszik az ember, mint a St. Liege. Úgy játszottak, mintha már a döntőben lennénk, teljes erőbedobással, szóval nagy dicséret illeti őket."

...a Liege büntetőjéről:

"Egy picit eltúlzottnak tűnt, mert bár a játékvezető jó pozícióban volt, azt gondoltam, hogy a tizenhatos előtt történik az eset, de meg kell néznem mégegyszer."

...az Arsenal egyenlítő góljának a szabályosságáról:

"Ezt lehetetlen megítélni a padról."

...Eduardo győztes góljáról:

"Ilyen helyzetben Eduardo jelenléte elkerülhetetlen. Majdnem ő szerezte az első gólunkat, de ettől függetlenül is mindig vigyázni kell vele a keresztlabdáknál, mert bármikor gólt lőhet."

...Eduardo eladott labdájáról, amiből gól lett:

"A futballban el kell fogadni, hogy egy csapat számos kockázattal játszik. Előfordul, hogy egy-egy kockázat nem illeszkedik a helyzethez. Annál az esetnél Fabregasnak akart passzolni, de ehelyett elveszítette a labdát."

...arról, hogy Alex Songot majdnem lecserélte az egyenlítő gól előtt:

"Még egy támadóbb játékost szerettem volna felküldeni a pályára, de amikor láttam, hogy szabadrúgásunk van, inkább fennhagytam Songot, mert ő mindig veszélyes a pontrúgásoknál. Miután egyenlítettünk, nem is hoztam le."

...Thomas Vermaelenről:

"Kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Nagyon gyorsan és nagyon jól hozzászokott az Arsenalhoz, és ismét gólt szerzett. Emellett jól is védekezett, valamit erős volt a levegőben is."

...a győzelemről:

"Úgy vélem, hogy nagyon fontos volt. Egy ilyen nagy klub, mint az Arsenal egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ennyiszer kapjon ki sorozatban, mint mostanság. Kulcsfontosságú volt, hogy a 2-0-ás vereség ellenére is fel tudtunk állni a padlóról. Ez tovább növeli majd az önbizalmunkat a csapaton belül."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát amúgy én még azt is hozzátenném hogy az Arsenal nem engedheti meg magának hogy ne nyerjen semmit se.Na csak ennyi.
15 éve
Törölt felhasználó
Verma-t meg egyre jobban kezdem megszeretni :D Nagyon nagy játékos :D Igen szép volt h feltudtunk állni :) Így tovább.. GO GUNNERS!!! :D
15 éve
Törölt felhasználó
ez inkább szerencse volt:D mind1 csak igy tovább
15 éve
Törölt felhasználó
ismerős szöveg: "meg kell néznem még egyszer" Xd:D
15 éve
Törölt felhasználó
Jó nyilatkozott Wengertól bár azt nem hiszem,hogy nem látta a Song esetett,de a Liege tizenegyesét azt igen,de gondolom,hogy nem akart a csapata ellen nyilatkozni.Amúgy meg így lett 1-1 a nem jogos gólok száma.

Szólj hozzá