Robin van Persie visszatér a Wigan elleni meccsen, de Denilson sajnos három hétig a partvonalról kénytelen szemlélni az eseményeket.

Mindkét játékos a Manchester City ellen szedett össze sérülést, van Persie térdproblémái megoldódtak, Denilson hátsérülése viszont sokkal komolyabb. Arsene Wenger beszélt a történtekről.

Robin van Persie nagy valószínűséggel visszatér. Denilsonnak egy pár hetet ki kell hagynia sajnos. Manuel Almunia mellkasi problémákkal bajlódik, így a Wigan ellen ismét Mannone véd majd.

Hosszú az Arsenal sérültlistája: Theo Walcott, Samir Nasri, Lukasz Fabianski, Johan Djourou, és Carlos Vela sem alkalmas a játékra. Arshavin szombati játékára is nagyon kicsi az esély.

10% az esélye, hogy Arshavin bevethető lesz a Wigan ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Annak nagyon nemörülök, h a puban Mannone fog védeni, azért mert látszik rajta, h nem annyira labdabiztos, de remélem bebizonyítja az ellentétét a szombati meccsen.. Szerintem a védelem az alap Sagna, Gallas, Vermaelen, Clychy és Rosicky Fabregas Song kezdőben sztem Eduardo és Van Persie lesz a kétcsatár, de talán Bendtner is melléjük társul ha a 4-3-3as felállás lesz..
Mindenestre nagyon örülnék ha Arshavint meglátám valami oknál fogva a kezdőben, bár erre tényleg nemtudom, h sok esély vanrá.. :roll:

Viszont Denilsont annyira nemfogom sajnálni a kezdőből, mert ottlesz Rosicky és Fabregas és Arshavin is és nemsokára elvileg Walcott is, szóval ha nemlesz komolyabb gond akkor 1hónap múlva olyan kétembert hijján teljes lesz a csapat, aminek rendkívűl örülnék! 🐛
15 éve
Törölt felhasználó
Ez nem biztos ,hogy elég lesz a Wigan ellen!Ott van Rodalega aki egy villanásból el tud dönteni egy meccset!Ne higgyétek azt ,hogy sétagalopp lesz nehéz meccs lesz ami látva a sérült listát ugyancsak kétesélyes meccs lesz!De ne legyen igazam!
15 éve
Törölt felhasználó
Én tegnap hiányoltam Denilson játékát a pályáról, és nagy kár, hogy Arsa sérült, de nem tudunk mit tenni, győzni kell! GO GUNNERS!
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy nem tudom mi a bajotok Mannonéval?Az első gól nem rajta múlt mert Eduardo adta oda az ellenfélnek és nagyon kilőtte a sarkot a fickó.A második meg Gallas hibája hogy felrúgta a tizenhatoson belül.Minden esetre én így állnék fel a hétvégén:
Mannone- Sagna, Gallas, Vermaelen, Traoré- Eboué, Fabregas, Diaby- Wilshere, Bendtner, Eduardo

Rosickyt én most pihentetném,Van Persiet meg Clichyt a rossz formája miatt tenném a padra.
15 éve
Törölt felhasználó
nem kell mannonét itt kitaszítani jól védett tegnap is és lehet h szczesny tehetségesebb de egyenlőre az olasz előrébb van. egyébként meg a wigant verni kell arsha nélkül is denilsont meg sajnálom bár nálam ha lenne akkor sem kerülne a hétvégén a csapatba

Szólj hozzá