Eduardo az alábbi szavakkal reagált az UEFA közleményére, mely szerint elfogadták az Arsenal fellebbezését a horvát csatár kétmeccses eltiltása kapcsán:

"Nagyon elégedett vagyok, hogy végre kiderült az igazság. Be kellett bizonyítanunk, hogy mi történt, és sikeresen meg is tettük. Sokkal jobban érzem magam e döntés hallatán." - mondta a játékos.

"Megkönnyebbült vagyok. Már korábban is rengeteg támogatást kaptam az eset kapcsán a családomtól, a barátaimtól, és természetesen a klubtól is."

"Most már el akarom felejteni ezt az egészet, és csak a Standard Liege elleni meccsre akarok koncentrálni. Az esettől függetlenül készültem fel a belgiumi túrára, mintha mi sem történt volna. Most, hogy tudjuk a fellebbezés végkimenetelét, alig várom, hogy szerdán én is segítsem a csapatot a győzelemhez."

"Amire emlékszem az incidens kapcsán az az, hogy ahogy meg kaptam a labdát, teljes lendületben voltam a kapu felé. Nagyon közel voltam a Celtic kapusához, aztán éreztem, hogy hozzáér a lábamhoz, s akkor elveszítettem az egyensúlyomat. Talán mindenki másnál jobban tudom, hogy nagyon veszélyes tud lenni, ha egy bizonyos sebességnél talál el egy játékos egy társát."

"Még annyit szeretnék hozzátenni ehhez kapcsolódan, hogy sportszerű játékosnak vélem magam. Ahhoz, hogy gólokat szerezzen az ember, ahhoz jól kell befejeznie egy jó támadást. Nem az a típusú játékos vagyok, akinek sportszerűtlen és jogtalan gólokra lenne szüksége."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Végre kiderült az igazság.
15 éve
Törölt felhasználó
Épp itt volt az ideje...
15 éve
Törölt felhasználó
kiváncsi leszek rád h győzzöl meg
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia57 vegyél fel engem is msn-re :DXD
15 éve
Törölt felhasználó
almunia57,én fent vagyok neked msn-enxDés nemhiszem h PL és BL-t is nyerünk,várom h meggyőzz!
Matt,miben fog változni a regg...?

Szólj hozzá