Megjelent a 15 Podcast-adás, amelyben a legfontosabb témákról lesz szó, amelyek az elmúlt egy hétben napirenden voltak.

ArsenalFan Podcast - 15.adás:

Klubhírek:
- Walcott hamarosan visszatér
- Merida maradásának oka
- Fabregas boldog a klubnál
- Vermaelen a Hónap Játékosa
- Válogatott mérkőzések
- Wengetől elnézést kértek
- Női Eb-döntő: Anglia 2-6 Németország

Átigazolások:
- Eboue nem akar a Juventusba igazolni

Orvosi szoba:
- Samir Nasri
- Carlos Vela
- Johan Djourou
- Lukasz Fabianski
- Andrey Arshavin

Mérkőzések:
Felnőttek:
- Manchester City 4-2 Arsenal (PL)

Akadémia:
- Leicester 4-2 Arsenal (PL)

Portré:
- Freddie Ljungberg

Letöltés:
http://www.sendspace.com/file/74yznh
http://www.filefront.com/14523819/pod15.wma

A következő adás várható érkezése:
2009. szeptember 21. (hétfő)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (84)

15 éve
Törölt felhasználó
Nah, beszéltünk a szerkekkel, és arra jutottunk, hogy meglesz a bakis Podcast, meg folytatódik rendesen, viszont rövid időn belül a regisztráció menete változni fog.
15 éve
Törölt felhasználó
jaja,kicsit sok az elemgyógyintézetből szabadult...xDén szimpi vok? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DxDDDDDDDDDD
15 éve
Törölt felhasználó
na látom mi történt itt. a napokban már volt vita ilyen dolgokról.. most szólok mindenkinek előre, hogy ezt az oldalt senki és semmi se fogja elrontani, károsítani, mert ebben a szerkesztőknek rengeteg munkájuk van és ezért az oldalért ölni tudnánk. a szerkesztői csapat olyan mint egy család és nekünk az oldal olyan, mint egy ház. alakítgatjuk, szerkesztgetjük azért, hogy aki vendég (alapesetben Ti látogatók) fellátogat ide, meg legyen elégedve a légkörrel.. az oldalon sok-sok olyan felhasználó van, aki számomra szimpatikus és az ilyen helyzetekben őket teljes mértékben sajnálom. napi több alkalommal feljönnek, kommentelnek és segítik az oldalt a fejlődésben, valamint inspirálják a szerkesztőket a színvonal emelésére.. előre szólok, hogy ezentúl, ha valaki olyan kommentet ír, amelyben valamelyik szurkoló társát vagy valamelyik szerkesztőt szidalmazza (vagy csak célozgat), máris törölve lesz az accountja!! nem érdekel, hogy ki kinek fia-borja, törölve lesz. eddig prbáltunk elnézőek lenni, mert gondoltuk, hogy na akkor biztos megérti a dolgokat a felhasználó.. de úgy látszik, hogy mostmár úgy kell bánni 1-1 elmegyógyintézetből szabadult értelmifogyatékos közösségrombolóval, mint az állatokkal. ha ez kell, akkor ez lesz! ezt az oldalt senki se fogja elrontani és egyetlen normális látogató se lesz megsértve!! a szerkesztők a tanulás és munka időn kívül (vagy annak ""kárára"") szerkesztik teljesen ingyen az oldalt (tehát amiért mi itt tevékenykedünk, 1 forintot se kapunk..). tehát mielőtt valaki is a szerkesztőkre nézve sértő vagy akár számonkérő (a munkájáról) kommentet írja, emlékezzen erre vissza.

sokan unhatják már ezt a szöveget, de rengetegen vannak ,akik még 100. alkalommal se fogják fel. én nem fogok könyörögni senkinek. a szerkesztők a mai napon megbeszélik a dolgokat, aztán kicsit alagítgatunk az oldalon és a szabályokon, mert ez így tovább nem mehet!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nem,mert ez a vita a podcastről szólxD ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
jó oké, akkor téma lezárva! mert ha nem vennétek észre már megint nem a témához mennek a kommentek :D XD és nem kell itt mindenféle faszságon besértődni, jó az oldal, jók a szerkesztők, és mindenki azt ír amit akar.

Szólj hozzá