Lássuk Wenger véleményét a...

...az újabb manchesteri pontvesztésről:

"Ugyanaz az érzésünk, mint a két héttel korábbi meccset követően. Több volt bennünk mindkét mérkőzés folyamán, de ugyanazzal a csapatszellemmel, ugyanazzal a csalódással kell haza mennünk, és természetesen azzal az érzéssel, hogy sokkal jobb eredménnyel zárhattuk volna mindkét találkozót, figyelembe véve a két csapat játékát. Úgy vélem, hogy a Man City jobban kihasználta a meccs két fordulópontját, míg mi egy picit szétszórtak voltunk a védekezésben."

...a védekezésbeli produkcióról:

"Nehéz megmondani, mert számos játékosunk nemrég tért vissza a nemzetközi találkozókról, szóval ilyenkor mindig bonyolult ezzel foglalkozni. Nem teljesen voltunk felpörögve, valamint nem teljesen voltunk kipihentek. Úgy vélem, ez hatással volt a mai teljesítményünkre."

...a játék egyensúlyáról:

"Úgy tűnt, hogy folyamatosan irányítás alatt tartjuk a meccset, főleg a második félidőben. De 2-1-nél mindenki támadott, és tulajdonképpen ők ezt használták ki. Végül, amikor négy gólt kap a csapat, de ha az ember ránéz a labdabirtoklási adatra, és a lövések számára, akkor egy picit nehéz a vereséget elfogadni. Viszont amikor ilyen szinten, ilyen hibákat vét a csapat, az megbosszulja magát."

...Adebayor veszélyes játékáról van Persie ellen:

"Nem beszéltem Robinnal még erről, én is csak úgy hallottam. Nem láttam az esetet, mert a labdát figyeltem. Majd megnézem felvételről, és majd utána mondok valamit erről."

...Adebayor gólöröméről az Arsenal szurkolók előtt:

"Nem éppen szívélyes gesztus, de a viselkedését nem én uralom, nincs ebbe befolyásom."

...Tomas Rosicky góllal való visszatéréséről:

"Nagyszerű, hogy ő is visszatért, de egyelőre még nem teljesen fitt ehhez a ligához. Úgy gondolom, hogy türelmesnek kell vele lennünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

15 éve
Törölt felhasználó
Lehet fikázni a Cityt rühellem én is. De elöbb a mi csapatunkat kéne nézni. Szarok voltunk megint. Gólra játszák nem helyzetekre. Mindig csak igérgetnek meg nyilatkoznak, hogy így-úgy....
Wenger is most tértek vissza a meccsekről a játékosok bla-bla a cityből is most jöttek vissza
15 éve
Törölt felhasználó
Rosickyvel kapcs., a pályán töltött 20 perce alapján fittebb, mint bárki a csapatból. Amiket megcsinált, és amilyen labdákat adott... Minden elismerésem. Arsha felkötheti a gatyát :P De persze remélem, hogy egyszerre mindketten pályára léphetnek majd, elvégre a 4-3-3-nak köszönhetően ez meg is valósulhatna, ha Arshat berakjuk csatárnak. Persze előbb épüljön fel. Rosicky pedig játsszon végig 90 percet, és azután nyilatkozzon Wenger. :P
Továbbá: Dudu-RvP-Arsha csatársort!
15 éve
Törölt felhasználó
a Pompeys elleni hazai meccs után mondtam, hogy nem volt okés a védelem, hiába nyertunk...akkor egypáran lehurrogtatok, hogy nemkell kritizálni a csapatot ha nyer...szerintem pedig akkor kell kritizálni ha szarul játszik, nempedig akkor ha veszt...két meccsen két vereség az átkozott "mencseszterben",a United ellen totálisan jobbak voltunk egész meccsen, a City ellen is a meccs nagyobbik felét mi uraltuk a páján ami nagyon jó elojel a jovore nézve....Wengernek volt egy jo cseréje: Rosický, s egy rosz: levette Songot...Rosický bejovetelével beindult a totális támadó foci, ha rúgtunk volna gólt a 90. perc elott, akkor tuti kiegyenlítunk, mert a City be volt szarva...nem volt szerencsénk éppúgy mint az MU ellen sem...én csak reméllem a szezon további részében mellénk fog majd állni a Fortuna...Go Rosický,Go Gunners!!
15 éve
Törölt felhasználó
ezt annyira birom...ha kikapunk és pl denilson vagy bendtner szar volt,akk huh milyen szar,nyáron kellett volna igazolni 10 játékost a helyére,de bezzeg amikor jól játszanak,akk ej tök sokat fejlődött nem is baj h nem igazoltunk...ezt nem naon értem,na mind1.személy szerint a meccset nem láttam,csak az összefoglalot,és kicsit elkeseritett a védelemben mutatott játék.igaz h eddig panaszunk se lehetett!de én még mindig reménykedek,sztem ezzel a csapattal egy Ligakupa belefér,de nagyobb kupa,mint pl a PL vagy BL,az nem,de erre lehetett számitani.és nagyon várom már a Liege elleni meccset,ugy érzem most ott nagyon összeszedik magukat,és jól fogunk játszani!
15 éve
Törölt felhasználó
nem inkább meccs bszki? :D

Szólj hozzá