Az Arsenal a Man. City otthonába látogatott. Az előző fordulóban az United ellen vereséget szenvedő Arsenal 3 pontért utazott vissza Manchester másik csapatához.

A találkozó első félidejében mintha nem is futball meccs lett volna a City stadionjába. Kapuralövés szinte egy se volt, de ami lövés véletlen látható volt, az is nagy ívben elkerülte a kapukat, kivéve egy lövést.

Egy szabadrúgást követően Almunia egy borzasztó bakit követően ismét elmondhatja, hogy ez nem az ő napja.

A 2. félidőben már inkább hasonlított focira az, amit láttunk, de sajnos a City élt a helyzeteivel, míg az Arsenal kevésbé volt hatékony.

Az Arsenal támadó játéka elkeserítő. Alig volt kapuralövés és a támadó szekciót a túljátszás jellemezte.

Rosicky és Eduardo becserélésével határozottabb lett a támadó szekció, de Song lehozatalával a védelem gyengült.

Az Arsenal góljait van Persie és Rosicky lőtte, míg a Man. Citynél Richards, Adebayor, Bellamy és Philips volt eredményes.

A meccs egésze alatt számomra Adebayor jelenléte volt a legidegesítőbb. Persie fejébe rúgott, majd a gólját követően odarohant az Arsenal szurkolóihoz és mutogatott, incselkedett. Wenger megvédte őt számos alkalommal, de úgy gondolom, hogy ez az ember nem érdemli meg a szeretetet és megbecsülést az Arsenal szurkolói részéről!

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (353)

13 éve
Törölt felhasználó
És még tisztelni keell, waazeeehh?!! xD hát le ne szopjam?? tudjátok mikor fogom én tisztelni,leszarom mikor húzott ki minket a szarból, az érdekel mi van most! és MOST egy..egy...egy beképzelt, szánalmasan nevetséges türhőparaszt! ;)
13 éve
még sztem Rinya hagyott neki pár kondenzes gatyát a házában xD (állítólag ade vette meg Cé házát) és miko Ade nem érzi magát feltüzeltnek, akkor felszív egy csíkot xD (már ha értitek milyen csikra gondolok :D)
és én is úgy tom h ade 170-et+ bónuszok keres
13 éve
Törölt felhasználó
de amúgy meg koccra mindegy. Adebayor ma egy féreg módjára viselkedett, akár a pénzért ment el, akár nem, az Arsenalba már nem volt helye...
13 éve
Törölt felhasználó
nemethakos! "TE félék" ??? nem tudom hogy ezzel le akarsz kicsinyíteni v nem értelek...de ha utána nézel, és ajánlom hogy nézz utána, akkor meg fogod látni hogy nyilvánosságra lett hozva hogy Ade mennyit fog keresni, és az pedig 170 ezer font. AKI TUD BIZTOSAT, AZ LÉCCI ÍRJON, VAGY CÁFOLJATOK MEG, VAGY ERŐSÍTSÉTEK MEG AZ ÁLLÍTÁSOMAT köszi.
13 éve
Törölt felhasználó
a csapatot perszehogy nem kell leirni,mert sokkal jobbak vagyunk ennél,de a fiatalok agyába ezzt nehéz visszarázni
de jo legalább az hogy Rosicky visszatért

Szólj hozzá