Arsene Wenger megszokta a 4-3-3-as felállást, és továbbra is ebben az alakzatban játszik majd az Arsenal.

A mester az előszezonban szoktatta hozzá együttesét az új taktikai hadrendhez. A statisztika elég jó, amely azokról a meccsekről szól, amelyet a 4-3-3-as formációban vívott meg az Arsenal augusztusban: 5 meccs-4 győzelem-1 vereség.

Meggyőző az, amit eddig láttam. Ez a formáció jobban illik a stílusunkhoz, amely a támadásokban csúcsosodik ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez egy meggyőző felállás. 5 meccsből 5-öt is nyerhettünk volna.
15 éve
Törölt felhasználó
Az irányítás hasonló !PC-n! de konzolon még nem próbáltam a PES-t.:) Egyébként PC-n a PES grafója jobb, de az ARCOK!!!Azok szerintem szörnyűek a Fifához képest:S Konzolon viszont egyértelműen a Fifa a nyerő:D Xbox-on pl a 09 nekem nagyon tetszik minden nap 1-2 órát játszom rajta: :coolsmirk:
15 éve
Törölt felhasználó
hát köszi akkor ha kijön a 10 lehet leszedetem. amugy az irányítás hasonló a fifáéhoz? csinálok egy topicot fórumon azt ott meglehet beszélni :D én a fifába is ráismerek azz emberekre csak ha jól megnézem télleg kockás picit
15 éve
Törölt felhasználó
Ha a Fifa 09-ben feltekered MAXra a grafót akkor ott se lesz ám olyan rossz a kép:P Egyébként PC-n már én is csak a PES-el játszom és XBOX 360-on a Fifával. Egyébként vki próbálta már egy ütősebb konzolon a PES-t mert ha megéri ott is akkor megvenném:) Egyébként a 4-3-3 nem csupán meggyőző hanem eredményes :coolsmile:
15 éve
Törölt felhasználó
NooBitO én is régebben Fifás voltam aztán játszottam a Pes és azóta csak azért játszok a fifával,hogy röhöghesek a Bugokon.Pes csak azért rossz,mert nincs annyi pénze és nem vesz annyi Licencet.De le lehet hozzá tölteni valóság hű mezeket és csapat neveket.

Szólj hozzá