Andrey Arshavin a soron következő három meccsen is partvonalról nézheti majd a csapattársai teljesítményét, közölte Arséne Wenger a hivatalos sérülésjelentésében.

A középpályásnak a tegnapi Wales-Oroszország mérkőzésen újult ki az ágyéksérülése, emiatt nem fog játszani két héten belül.

"Jó és rossz híreink is vannak a hétközi meccseket követően." - mondta Wenger.

"Az mindenképpen az utóbbi kategóriájába tartozik, hogy Arshavin sérülten tért vissza. Dühít a helyzet, mivel nem kellett volna játszania. Nem volt olyan állapotban, hogy 90 percet kibírt volna. Már a United elleni meccsen is azért hoztuk le idő előtt, mert sérült volt. Most pedig biztosan kihagyja a jövő heti, Wigan elleni mérkőzést is."

"Persze van jó híreink is. Tomas például 54 percet játszott a cseh válogatottban, nagyon jó formában. Természetesen jócskán elővigyázatosnak kell lennünk vele kapcsolatban, de a lényeg, hogy végre visszatért. Még nem tudom, hogy benne lesz-e a szombati keretben."

"Cesc is játszott tegnap a spanyol csapatban, bár őt nem láttam. Az egyik nagy kényelmetlensége a válogatott meccseknek, hogy nem tudni, milyen állapotban térnek vissza a játékosok a mérkőzést követően."

"Theo is túl van a sérülésén, jelenleg meccshiánnyal küszködik. Fontos, hogy folyamatosan térjen vissza a legjobb szintre. Egyelőre még nem volt teljesértékű edzésen a többiekkel, de remélem, ez hamarosan megtörténik. A jövő heti BL-meccsen elvileg bevethető állapotban lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy a játékosaink nagyon sérülékenyek.
15 éve
Törölt felhasználó
Én szerintem Rosicky kezdőben lesz, legalábbis én ezt érzem, főleg ha Wenger dícsérte azta majdnem 1órát amit játszott, szóval van esély rá könnyen.
Szerintem Fabregas is kezdőbe lesz főleg egy ilyen meccsen.. de Walcott ezekszerint mégnem jáccik..
15 éve
Törölt felhasználó
Na hát akkor sztem se Walcott se Rosicky és lehet h Fabregas se játszik. Fasza... :/
15 éve
Törölt felhasználó
Igen, ígyis megtudjuk verni a cityt, mindig ezvolt, mindig ez is lesz, ilyen a futball...
15 éve
Törölt felhasználó
Ez megint szenzációs!!! >:-( :coolgrin: Soha nem lehet teljes a csapatunk és ezért vagyunk mindig gondban.Remélem azért megverjük a City-t mert tőlök meg aztán rohadtul nincs kedvem kikapni.Nem tudnám azt elviselni hogy pont ők verjenek meg.

Szólj hozzá