Az Ágyúsok eddig 16 gólt rúgtak a szezonban, mindössze 5 mérkőzés alatt. Ez 3,2-es átlag, ami nagyon erősnek számít, ám azt nem állíthatjuk, hogy a csatáraink jó formában lettek volna ezeken a találkozókon...

Eduardo da Silvának és Andrej Arsavinnak is két találata van már az idényben, ám a horvát gólzsáknak nem kellett túlzottan megerőltetnie magát a góljaihoz (az egyiknél az üres kapuba kellett betessékelnie a labdát, a másiknál egy büntetőt kellett értékesítenie), míg az orosz zseni nem egy klasszikus csatár.

Robin van Persie és Nicklas Bendtner pedig még egy gólt sem jegyzett a Arsenal szezonbeli meccsei alatt. Mit lehet tenni? Törődjünk bele, hogy William Gallas lesz a házigólkirály védő létére? Én azt mondom, hogy bizakodjunk és figyeljünk az előjelekre, hisz az imént említett csatárduó mindkét tagja betalált a tegnapi válogatott meccsek alatt.

A holland Van Persie a Japán elleni 3-0-ra végződő barátságos meccs, míg a dán Bendtner a Portugália elleni 1-1-re végződő Vb-selejtező elsó góljáért felelt. Tegyük hozzá, hogy mindkét találat szépségdíjas volt, olyan, amire a világ bármely csatára büszke lehetne.

Így már feltehetünk magunkban egy újabb kérdést: Vajon beindultak a csatáraink? Reménykedjünk abban, hogy igen, s higgyük, hogy a Manchester City kapuját is be fogják venni!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

15 éve
Törölt felhasználó
:D Remélem a city ellen nem egy hanem mindjárt 2 ilyen szép gólt rúgnak :D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem ezt csinálják majd az Arsenalban is 🧛 🧛 🧛
15 éve
Törölt felhasználó
Nicklas nem kész játékos, ami a mai fociban egy 21 éves játékosnál nem számít pozitívumnak!Én nem látok rajta nagy fejlődést a tavalyi,vagy a 2 évvel ezelőtti Nicklashoz képeset!Abból él amit "isten megadott neki",csak fizikai téren elegendő a PL-hez,technikailag van még hova fejlődnie!Bendtnernek 2 téren kellene fejlődnie sokat:a technikáján kellene csiszolni(ha lenne egy T.H. a csapatban,akkor ő megtanítaná úgy ahogy Adebayornak is),és fejben kellene összeszedni magát,profiként gondolkodni!Nem jövők olyan szöveggel,hogy "nem Arsenal szintű",mert ez h*lyeség!Az a játékos akit Wenger leigazol,vagy a csapatban tud,annak itt a helye(még Denilsonnak is)! Az más kérdés,hogy én nem vagyok megelégedve néhány játékos teljesítményével,de ez nem számít,és nem befolyásolja Wenger véleményét(aki még a saját játékosaira sem hallgat néha olyan makacs ember)! (:
15 éve
Törölt felhasználó
Mind a ketten bombagólt lőttek, remélem átmentik a formájukat az Arsenalba is!
15 éve
Törölt felhasználó
Én se utáltam Bendtner mindig azt írtam, hogy van benne tehetség 1-2 év múlva nagy játékos lesz.

Szólj hozzá