Három ember is kifejezte a véleményét Eduardo kétmeccses eltiltásával kapcsolatban, és most ebből a cikkből megtudjátok, kik, és miket mondtak az ügyről.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United edzője:

Lényegében egyetértek azzal, hogy eljárást kellett indítani. Remélem, mindenki tanul ebből. Nem szeretnék ilyet az én csapatomban látni (azt, hogy valaki szimulál - a ford.). A mi célunk, hogy megmaradjon a nyugalom a csapaton belül.

John Toshack, a walesi válogatott szövetségi kapitánya:

100%-ig egyetértek azzal, amit Wenger mond. Rosszul jött ki Eduardonak a lépés, 18 hónapot hagyott ki. Látta, hogy jön a Celtic kapusa, egyszerűen védenie kellett magát, mert még kísértette a múlt.

John Terry, a Chelsea védője:

Az angol játékosok nem szoktak szimulálni. A pályán férfiasan játszunk, nem is gondolunk arra, hogy a földre kerülhetünk. Eduardo színészkedett. Sajnálatos, hogy most rossz színben tűnik fel az általam egyébként kiváló csapatnak tartott Arsenal. Úgy vélem azonban, hogy a kétmeccses eltiltás túl szigorú ítélet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha ezek után nem indítanak eljárást Rooney ellen, akkor az rohadt nagy égés lenne az UEFA-nak.
Plusz még kurvára felfognak idegesíteni. :coolgrin:
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Én azért lennék olyan tehetségtelen pöcs....haggyuk már ezt h lekellet volna fujnia...Inkább Timár testvéremnekk kellet volnak ifejelni-e azt a labdát és nem került volna a "kampó orrú" zlatan elé... ezt a magyarok baszták el ugy ahogy van.Elsö golnál is mellberg mellet álltak 2en mégis tisztán fejelt..második gólnál Timár meg beszaladt a labda elé.
15 éve
Törölt felhasználó
Zlatan a legnagyoob játékos!
15 éve
Ferguson menyjen a picsába. "Nem szeretném, ha az én csapatomban is szimulálnának". Hát bazd meg, akkor mi a faszt csinálnak állandóan?

Amúgy tegnap (én is magyar vagyok) a magyar 11-esért is lehetne ilyen büntetést adni, mert (nem tudom ki volt, akit "felrúgtak") az egy kurwa nagy szimulálás volt.

Szólj hozzá