A Forbes Amerikai üzleti magazin felmérése szerint az Arsenal a harmadik legértékesebb klub a világon.

Felmérésük alapján az Arsenal értéke 837 millio font, miközben a Manchester United illetve a Real Madrid vezeti a listát.

A legértékesebb football csapatok:

1. Manchester United
2. Real Madrid
3. Arsenal
4. Bayern München
5. Liverpool
6. AC Milan
7. Barcelona
8. Chelsea
9. Juventus
10. Schalke 04

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Clichyvel teljesen egyetértek.
15 éve
Törölt felhasználó
Real is igazolt sokat idén, de azokat is javarészt hitelből.. szal nem olyan ászok aztok, mint sokan hiszik. Wenger sok pénzt spórol meg, de idővel ez a politika meghozza gyümölcsét..! ha azt nézzük, akkor akármibe bele lehet kötni és mostanság úgy érzem az oldalon, hogy sokan arra mennek, hogy minél több játékost szidjanak, ill a dolgok helyességét megkérdőjelezzék.

az Arsenal egy ilyen klub. aki így szereti, Bendtnerestől, Wengerestől, fukarkodással... az az igazi drukker! aki a hibát keresi, az sose fogja igazán szeretni a csapatot, mert a világon nincs hibátlan dolog.. Go Gunners!!
15 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, a stadion mikor lesz kifizetve ?
15 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenal nem a csapat miatt értékes. A 400 millás stadion és a legfejlettebb edzőközpont miatt. És az Akadémia természetesen
15 éve
Törölt felhasználó
érdekes.schalke 10..az csak a stadion miatt lehet..vannak nála híresebb klubok..és miért sír wenger hogy sok a tartozás mikor a real chelsea mu nak 2 szer anniy tartozása van..avgy másfélszer de ők nem sirnak és ugyanugy igazolnak..csak az a küldönbség hogy ők nyyernek kupát és nő a vagyonuk.és nem a spóroláson növelik a bevételt..

Szólj hozzá