Marouane Chamakh: A Bordeaux játékosa, talán a legesesélyesebb jelölt. Az Arsenal már tett érte korábban ajánlatot, de azt a Bordeaux visszautasította. A West Ham is közel áll a 25 éves játékos leigazolásához.

Blaise Matuidi: A St. Etienne játékosa. Korábban is szóbahozták az Arsenallal, de ma végleg pont kerülhet az ügy végére. Song télen nem áll Wenger rendelkezésére, így Matuidi lehet az az ember, aki pótolja Songot. 22 éves létére húzóembere az Etienne-nek.

Rafael van der Vaart: A Real Madridnál nem számítanak a szolgálataira, így biztos, hogy ő távozik a Blankóktól. Kérdés az, hogy melyik csapat veszi meg. 26 éves játékosról beszélünk, tehát arról szó nincs, hogy a kora miatt nincs esély a leigazolásására. Az ár az már más dolog..

Neven Subotic: A Borussia Dortmund ifjú védője. 20 éves kora ellenére alapember a Dortmundban is és a szerb válogatottban is. Magas és gólerős védő. Az ára lehet az a tényező, amely miatt Wenger talán meg sem próbálja leigazolni.

Patrick Vieira: A Legenda visszatér? Több cáfolat is jelent meg a sajtóban, de még mindig több az a hír, melyben arról van szó, hogy Vieira visszatér. Jelenleg az Internél játszik, de ott nem kap sok játéklehetőséget. Az Arsenalnál mindig szivesen várjuk..

Csak pár nevet említettem, de még van sok-sok olyan játékos, akit szóba hoztak az Arsenallal. Az általam említett játékosokról szinte napiszinten olvashattunk külföldi oldalakon is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem se jönsenki.:S de már megse lepődöm,de én akkor beletörödök a 3.helyre és ha elérjük akkor ugy fogok örülni mint majom a farkának.Sztem ez a csapatunk akármien jó is,bajnoki cimre kevés.
15 éve
Törölt felhasználó
van 1 olyan érzésem hogy nem igazolunk senkit 🧀 🧀 :-/
15 éve
Csak a .comon volt kuss. Wengerék nem szoktak túlkommunikálni ilyen dolgokat. De higgyétek el, ha jönne valaki, azt már tudtuk volna a Sky Sportsról vagy a BBC-ről.
15 éve
Törölt felhasználó
am splash oldalon 1 órával több van írva a hátralévő időből mert 6kor van vége az átig. szezonnak
15 éve
Törölt felhasználó
Vik csak tud Arshavint nem Wenger igazolta le :exclaim: :exclaim:

Szólj hozzá