A hivatalos közlemény:

"Az Arsenal Futball Klub teljes mértékben csalódott az UEFA döntésének értelmében, melyszerint Eduardót két meccs erejéig eltiltja a Bajnokok Ligája sorozatban való szerepléstől, kezdve a szeptember 16-ai, Standard Liege elleni meccstől.

Az UEFA már tájékoztatott bennünket afelől, hogy az elkövetkezendő órákban kézhez kapjuk a bizottság 'indokolt döntését.' Ennek részletes áttanulmányozása után döntünk arról, hogy további lépéseket teszünk-e az ügyben.

Mélyen csalódást okozott az UEFA felületes, és látszólag önkényes eljárása, amit a szövetség az ügy során alkalmazott.  Úgy véljük, hogy az UEFA részéről szükségszerű, hogy a döntésüket tisztán és érthetően megmagyarázzák, valamint, hogy azokat következetesen hajtsák is be. Továbbá szintén elsődleges, hogy az UEFA különleges adatokat, információkat nyújtson arról a tényről, hogy valamennyi mérkőzés a szövetség igazságszolgáltatása alatt történik."

Az Arsenalnak három munkanap áll a rendelkezésére, hogy fellebbez-e az ügyben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

15 éve
Törölt felhasználó
kranjcar annyit is ér
15 éve
Törölt felhasználó
Niko Kranjcart csak 2,5 millió fontért vették meg. Kicsit jól járt a Spurs.
15 éve
Törölt felhasználó
én "orulok" hogy erosebb lett a spurs!most végre igazi rangadokat játszhatunk ellenuk!van normális kapusuk-cudiccini,eros de gyenge védelmuk és nagyon szép,eredményes támadofocit jáccanak
ha teljes lesz a keretunk gond nélkul...
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja ezt én is olvastam! Kezd a Sp*rs olyan City féleség lenni, mindenkit megvesznek! De sztem elég erősek most! :S Ezt a tabellán lévő pozíciójuk is elárulja!
15 éve
Törölt felhasználó
Niko Kranjcart megvette a Spurs....pff

Szólj hozzá