Hamarosan az Angol Játékvezetői Bizottság elnöke, Keith Hackett fog nyílvánosan bocsánatot kérni Arsene Wenger menedzsertől, akit tegnap Mike Dean megalázott azzal, hogy felküldte a nézők közé az állórészre, közben semmi komoly dolog nem történt. Ezt Richard Bevan, a profi kluboknál dolgozó edzők szervezetének (LMA) elnöke jelentette ki.

Mike Dean a tegnapi 2-1-re elveszített Manchester United elleni meccs hosszabbításában 'állította ki' Wengert, és a találkozó végére valóságos showműsort rendezett. A mester 'bűne' mindössze annyi volt, hogy dühében elrúgott egy vizespalackot, miután anullálták van Persie gólját.

Wenger maga is meglepődött, hogy egy ilyen piti ügy miatt kellett megalázkodnia (megjegyzem, jól kezelte a helyzetet - a ford.), de az LMA elnöke, Bevan elmondta, hogy a Premier League 'főfejesei' is sajnálják, ami történt.

Teljesen nonszensz, ami a hosszabbításban történt. Minősíthetetlen, ahogy Wengerrel bántak.

Beszéltem Keith Hackettel, ő is elmondta, hogy butaságot csinált a játékvezető, ezért személyesen fog elnézést kérni tőle.

A negyedik játékvezető, Lee Probert is hibás döntéseket hozott, mert a tevékenykedése miatt a közönségnek más miatt maradt emlékezetes az összecsapás, nem a játék miatt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

15 éve
Törölt felhasználó
Kitörölheti vele a seggét >:( :coolgrin:
el kell meszelni a faszomba az ilyen bírót!
Eduardo ellen indítanak eljárást a náci kinézetű faszfej ellen meg semmi.
Szegény embert még az ág is húzza! Platini meg bassza meg magát.
15 éve
Törölt felhasználó
lacacesc,Rosicky már nem sérült úgyhogy ő már akár kezdő is lehet a City ellen Theo is felépülhet addigra úgyhogy talán nem lesz baj max ,ha 1-2 játékos lesérül de még akkor is meg lehet oldani,főleg ,ha jönnek az igazolások! :).Persze a legjobb az ,ha senki se sérül le. 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
jajjjjjjj téllllleggg válogatott meccseekk! basszameg akkor a játékosok visszajönnek sérülten!! huuu akkor még olyan csapatot se tudunk pályára küldeni mint az MU ellen! nagy bajok lesznek itt már most! De ha Vaart,Chamak , Vieira jön semmi gond! :D :D :D ki is a sérült?? : Cesc,rosy,walcott,DJ, ebből 3 simán kezdő középályás de még MILYENEK!
15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a City meccs előtt lesznek válogatott meccsek. Ez picit elfeledteti velük a tegnapit.
15 éve
Törölt felhasználó
hát ez a min. b+!!!! a cityt meg remélem majd szééépen lealázzuk...!!!

Szólj hozzá