Wenger tenni fog utolsó kísérletet Chamakh megszerzéséért még mielőtt lezárul az átigazolási időszak.

Wenger korábban már 5 millió fontot ajánlott, de ezt a Bordeaux kapásból visszautasította.

Laurent Blanc, a Bordeaux menedzsere elmondta, hogy Chamakh 10 millió fontot is megér. A játékos szerződése jövőre lejár és a Bosman szabály értelmében ingyen igazolhatóvá válik.

Wenger szeretné leigazolni a játékost és tenni fog egy utolsó, 8.5 millió fontos ajánlatot, bízván abban, hogy a Bordeaux ennyiért elengedi a Chamakhot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

15 éve
Törölt felhasználó
Mint már mondtam,szerintem véleményt lehet nyilvánítani,és ha kimondom,amit gondolok,az még nem jelenti azt,hogy rosszat akarok a csapatnak.
15 éve
Törölt felhasználó
Amugy bendtner85 ha az arsenal javát akaro akor nem mondanál ieneket Duduról meg RVP ről.Na de m1..xd
15 éve
Törölt felhasználó
Bendtner!:@ne idegelj.Szeretnék én olyan bal lábat mint RVPnek van. ő 40röl is eltalájla a kaput még Bendtner 5röl mellé teszi.Üres kapuba. leglaább gondold végig mit beszélsz.
15 éve
Törölt felhasználó
Lucas!hahahahahahahahaha bazdmeg te is forma arc lehetszxDxD:Dezek a beszólásokxD de teljesen igazad van.
15 éve
Törölt felhasználó
Látom tele van az oldal humorheroldokkal(lucas),mellesleg nem érdekel,hogy a hülyegyerek szerkesztő,nem én kezdtem el sértegetni őt.Azt hittem a hozzászólások arra vannak hogy véleményt fejtsünk ki,márpedig nekem bármit mondtok,akkor is az a véleményem,hogy Bendtner a legjobb csatár az Arsenalban.Nem értem minek támadtok rám,én is az arsenal javát akarom,de ez egy van persie-félével nem lehetséges.

Szólj hozzá