Eduardót az UEFA bűnösnek nyilvánította a Celtic elleni meccsen jogtalanul kiharcolt büntetője miatt, de a büntetést, amely valószínűleg egy két meccses eltiltás lesz, szeptember 1-jén tudatják a nagyvilággal.

Arséne Wenger azonban kiakadt ezzel kapcsolatban:

"Ez szégyen! Úgy állítják be Eduardót, mint egy csalót, és ez nem elfogadható. Nem fogadjuk el azt a módot, ahogyan az UEFA kezeli az ügyet." - mondta Wenger.

"A logikát hiányolom az egész esetből. Miért? Mert az UEFA-nak az emberek az érzelmükre hagyatkozván reagálnak és döntenek. Ez az egyik ok."

"Másodszor: az egész ügyet felkapta a média, a harmadik érvem pedig a skót szövetséggel kapcsolatos. Skót nemzetiségű emberek dolgoznak az UEFA-nál, és emiatt van az, hogy ez az eset ezért van ennyire felkapva."

"Úgy hiszem, hogy lehet vitatkozni afelől, hogy büntető volt, vagy nem. Ugyanakkor ez semmi kapcsolatban nem áll azzal a ténnyel, hogy Eduardo csalt volna, vagy hogy szándékosan félrevezette a játékvezetőt."

"Visszanézvén a felvételeket, nekem erről egyetlen nyom sem árulkodik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
ekkora faszságot még a világ nem látott!!! :coolgrin:
15 éve
Törölt felhasználó
és messi t meg adriánót mér nem titják el mikor kézzel lő gólt???
15 éve
Törölt felhasználó
platini meg az egész uefa elmehet a .......
most akkor teszem fel ronaldo szinészkedni fog mint azt szokta akk őt is eltiltják ?
meg az uefa minek szól bele ? az arsenal a 11 es nélkül is tovább jutott volna
a bíró nemlátta ennyit erről jóhogynem már mindent kifognak vizsgálni
15 éve
Törölt felhasználó
Az ezért alatt, a mai Szuperkupa döntőt értem.
15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, tiltsák el Messit ezért a lökdösődésért fejelgetésért, mert sima piros lapos viselkedés, de ne Dudut má'. Az, hogy feldobja magát a 16oson belül, azért max sárga adható. Szerintem senki nem fogadna abban, hogy a "kiskedvencet" el fogják tiltani ezen tette után...

Szólj hozzá