Arséne Wenger megvédte Eduardót, akit sokan csalónak és színészkedőnek neveztek, miután jogtalanul harcolt ki egy büntetőt az Arsenal-Celtic mérkőzésen.

Az UEFA mindeközben jelezte, hogy ma várható döntés azzal kapcsolatban, hogy Eduardót eltiltják-e két meccsre színészkedés miatt, avagy sem.

"Először is azt kell mondanom, hogy a helyzetet a játékvezető ítélte meg. A padról én is úgy gondoltam, hogy jogos a büntető." - mondta Wenger.

"Sajnáljuk az esetet, ma már teljesen kijelenthetjük, hogy nem volt jogos a tizenegyes. Ugyanakkor úgy vélem, hogy ez az egész eset nem volt hatással a továbbjutásunkat illetően, nem ezen múlott az összesített eredmény, és az, hogy a Celtic kiesett."

"Elismerem, hogy nem volt jogos a büntető."

"Beszéltem Eduardoval is. Ő azt mondta, hogy a kapus, ha kicsit is, de hozzáért. Ez a játékos egy őszinte srác, és nem csaló."

"Elég megnézni a helyzetet újból: ez volt az egyetlen mód, hogy elkerülje az ütközést a kapussal, aki viszont az utolsó pillanatban elkapta a kezét. Emiatt nem volt jogos a büntető."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
elegem van már ebből annyira nem fontos ez
15 éve
Törölt felhasználó
Nevetséges amit művelnek :-S
15 éve
Törölt felhasználó
Én ezt teljesen nevetségesnek tartom..nem értem hogy ilyen esetben miért nem a bírót büntetik. Ő hozott hibás ítéletet.Ennyi erővel egy lesgólnál isa játékost büntetik nem pedig a partjelzőt vagy mi? ❓
15 éve
Törölt felhasználó
Jólvan akkor C ronaldot életevégéig eltilthatnák.:@:@
15 éve
Törölt felhasználó
ez mi háver?

Szólj hozzá