Lássuk Wenger véleményét:

...a játékvezető döntéséről, mely szerint büntetőt adott Eduardo 'esése' után:
"Kívülről azt kell mondanom, hogy valóban büntetőnek tűnt, de megnézve a visszajátszásokat, valóban nem volt az. Szerintem a büntető ellenére is valószínű, hogy mi rúgtuk volna az első gólt, mert Eduardónak is nagy esélye volt a gólszerzésre, még a tizenegyes előtt. Úgy nézett ki a helyzet, hogy mi irányítjuk a meccet."
"Szerintem nem volt büntető, de abban nem vagyok biztos, hogy Boruc nem nyúlt hozzá Eduardo lábához. Majd beszélnem kell vele is. Talán csak az útból ugrott el. Nem hiszem, hogy reklamált volna, ha nem kap büntetőt, lehet, hogy csak így akarta elkerülni a kapussal való ütközést."
"Úgy nézett ki, hogy a büntető nélkül is mi szerezzük meg a vezetést, persze ez nem jelenti azt, hogy jogtalanul kapjunk büntetőt. Olyan messzire azonban nem mennék, hogy Eduardo szándékosan színészkedett volna. Valóban elesett, de nem tudom milyen okból. De mégegyszer mondom: nem hiszem, hogy reklamált volna, ha nem kap büntetőt."

...a színészkedésről:
"Elfogadható? Soha, egyszer sem kértem a játékosaimtól, hogy színészkedjenek egy büntetőért, de van, amikor a játékosnak nincs más módja, hogy elkerülje a kapussal való ütközést, csak az, hogy elessen. Teljes mértékben megértem a Celticet, mert mi is voltunk már hasonló helyzetben. Két évvel ezelőtt a Liverpool elleni elődöntőben Babel egyértelmű színészkedésére fújtak be egy büntetőt, aztán azóta se beszél erről senki."

"Úgy vélem, hogy a két meccs alatt a Celtic végig jól szervezett volt, és megmutatták a mentális képességüket is. Soha, egyetlen percre sem adták fel, és számomra ők egy kiváló csapatot alkotnak. Valóban volt, hogy a két mérkőzés alatt néha balszerencsések voltak, főleg az első meccsen, az első gólunknál. Folyton a sarkunkban voltak, és technikai részről is nehéz munka volt."

...az új sérülésekről:

"Aaron Ramsey megsérült. Nem tudom, mennyire súlyos. Valószínűleg az orvosaink már megvizsgálták, de még nem beszéltem velük. Cesc is szűkében lesz szombatra. Ezen kívül valószínű, hogy Diabyt lehozom, mert elég hosszú ideje nem játszott, és három meccs, egy hét alatt egyhuzamban sok lenne. Ettől eltekintve mindenki rendben van."

...Tony Mowbray kijelentéséről, mely szerint a csapata nem fog olyan jó csapattal játszani Európában, mint az Arsenal ellen...
"Ez egy nagyszerű bók volt. Most nagyon jók vagyunk, a bajnokságban is és Európa legjobb sorozatában is. Valaki elmondta, hogy a tegnapi csapatunk átlagéletkora 23.9 volt. Ez azt jelenti, hogy ha a csoportkörből is túl jutunk, akkor még erősebbek lehetünk."
"Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a csapatjátékunk fejlődjön, főleg a játéksebességre értem ezt. Reméljük, hogy már a szombati meccsre is fejlődünk valamelyest."

...a gólszerzésről:
"Bármely csapat ellen gólokat akar látni az ember. A támadásaink jól szervezettek és jól felépítettek. Ennek az az ára, hogy néha gólt is kapunk, de ameddig többet rúgunk, nem aggódunk túl sokat ezen."

...Abou Diaby fittségéről:
"Diaby nem játszhat három meccset egyhuzamban, mert csak nemrég tért vissza. Azért hoztam le őt, hogy meghagyjam annak a lehetőségét, hogy játszani fog szombaton. 60 perc után az a 30 is számíthat."

...a 4-3-3-as rendszerről:

"Úgy vélem, hogy ennek köszönhetően egységként védekezünk. A formáció nem teljesen új, mert már számos meccsen játszottunk így. Jelenleg jól működik, de szombaton újabb teszt lesz erre.

...arról, hogy működhet-e a formáció az Old Traffordon:
"Pont ellenük alkalmaztuk a 4-3-3-at a Bajnokok Ligájában tavaly, akkor egyáltalán nem vált be. Mi változott azóta? Egyrészt az, hogy a BL-ben akkor hátrányban voltunk, a PL-ben pedig mi is sokkal gyakrabban megyünk előre. Túl passzívak voltunk tavaly a BL-ben, ez inkább mentális gond, mintsem technikai probléma."

...Thomas Vermaelen beilleszkedéséről:

"Ki ne lenne elégedett, a két középső védőnk ismét kiemelkedő volt. Thomas is remek volt."

...az Old Trafford-i kirándulásról:
"Boldog vagyok, hogy oda megyünk, mert ez lesz az első nagy teszt. Mindig nagy önbizalomra és magabiztosságra van szükség, amikor az Olda Traffordra megy az ember, és ez jelenleg meg is van. Viszont az a legfontosabb, hogy fizikálisan felépüljünk, regenerálódjunk a nagy rangadó előtt, mert a United nem játszott tegnap este."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
A Mu ellen is kell folytatni a jó szereplést ;) Go Go GUNNERS!!! ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Vik sztem igazad van! a Sok sérült miatt félő h zakozunk.bár amit összeraktál csapatot az elég jó:D de sztem nekünk az a feladatunk h szurkoljunk Wenger meg majd összerak egy jó kis ütös csapatot.:P
15 éve
Törölt felhasználó
Hát a sok sérült miatt, nem naon várom a MU elleni meccset!
Egy ilyen 4-4-2-es felállás lenne a jó! Vehetjük 4-4-3-nak is csak Arsha a középpályán lenne!

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Eboué-Denilson-Song-Arshavin
Eduardo-van Persie
15 éve
Törölt felhasználó
az Old Traffordon nagyon jók leszünk.Bár nekem nem tetszik ez a 4-3-3-as felállás, de ha be váll akkor már tetszeni fog. ;-P

Szólj hozzá