Arséne Wenger hivatalos tájékoztatása szerint Cesc Fabregas játéka 50-50%-ra tehető a szombati Manchester United elleni rangadón.

A spanyol csapatkapitányt még a múlt hét szombati, Portsmouth elleni meccs félidejében kellett kényszerből lecserélni, ám a vizsgálatok azóta is megnyugtató eredménnyel zártak.

"Cesc ma részt vett az edzésen, ami nagyon pozitív eredménnyel zárult. Holnap lesz egy végső vizsgálata, ahol eldöntjük, hogy benevezzük-e a keretbe, vagy sem. Ma úgy mondanám az esélyeit, hogy 50-50%. Tegnap még 60% volt arra, hogy nem játszhat szombaton, de ma nagyon jónak tűnt az állapota." - mondta Wenger.

Wenger két vegyes hírrel folytatta a sérülésjelentését, méghozzá Aaron Ramseyről és Tomas Rosickyről.

"Tegnap valóban megsérült Ramsey, teljesen bizonytalanok vagyunk őt illetően, mert a vizsgálata jelenleg is tart."

"A hírek Aaron felől meglehetősen megnyugtatóak voltak ma délelőtt, de további fejleményeket várunk. Nem hiszem, hogy térdsérülése lenne. Meg voltunk rémülve, nehogy porc-sérülése legyen, de úgy tűnil, nem ez a helyzet."

"Rosicky is visszatérhetett a teljes edzésmunkához, de úgy vélem, hogy egy ilyen intenzitású meccs még túl korai lehet neki."

Az viszont mindenképpen pozitív hír, hogy mind Fabregast, mind Rosickyt behívták a jövő héten esedékes vb-selejtezőkre a spanyol, illetve a cseh nemzeti válogatottba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem elég lenne a 4-4-2 Bendtnert elnyomnák a MU védők!
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja sztem is, jobb lenne a 4-4-2, és akkor lenne egy jó kp.-nk Arsha révén meg ugye Song, mellettük meg lehet Eboué, Denilson vagy Diaby.
15 éve
Törölt felhasználó
jaja, elég gyenge lenne a középpálya,ha cesc mégse játszik sztem arshavint a középpálya közepére kellen tenni és a csatásorban meg lehetne bendtner-dudu-rvp
15 éve
Törölt felhasználó
Gynege lesz a kp. Nasri Rosi Walcott és Fabre nélkül...
15 éve
Törölt felhasználó
Cesc legyen csere sztem és a Celtic elleni kezdő mehetne. arsa - dudu - rvp elől, ennyiben változtatnék!

Szólj hozzá