A mai BL-sorsoláson eldőlt, hogy melyik csoportban, és milyen ellenfelek társaságába került az Arsenal.

Ennek értelmében Arséne Wenger együttese nem kapott túlságosan nehéz feladatot decemberig, ugyanis az Arsenal ellenfelei a holland, a görög és a belga bajnokok, vagyis az AZ Alkmaar, az Olympiakos és Standard Liege lesznek.

" AZ ALKMAAR: Ez az Alkmaar első szereplése a BL-csoportkörében. Az Arsenal legutóbb 2006. augusztusában játszott a tavalyi holland bajnokkal, akkor az ágyúsok 3-0-ra nyerték a találkozót."

" OLYMPIAKOSZ: A görög bajnok csapat Olympiakos könnyedszerrel jutott a BL csoportkörébe. A harmadik selejtezőkörben Pozsonyt verték meg 4-0-ra, míg a rájátszás körben az FC Sheriffet búcsúztatták 3-0-ás összesítéssel. "

"STANDARD LIEGE: Az Alkmaarhoz hasonlóan Bölöni László együttese is elsőízben található meg a BL csoportkörében. Érdekesség, hogy az Arsenal a 1993/94-es Kupagyőztesek Kupájában 7-0-ra verték meg őket, ezzel mindmáig ez az ágyúsok legnagyobb arányú idegenbeli győzelme. "

A BL-menetrend is hamarosan frissül.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (150)

15 éve
Leesett jah :DDD Na mindjárt postolom a menetrendet is!!
15 éve
Törölt felhasználó
zsííír :D
15 éve
Törölt felhasználó
WookiE akko kollegák vagyunk xD én is szakácsnak készülök :D ;)
15 éve
Törölt felhasználó
clichy az f@sza lenne :D:D
15 éve
Törölt felhasználó
mondjuk nekem szerencsére nincs ilyen bajom, hogy számítson pár ezer Ft, mert már két éve dolgozok szakács tanulóként, és az ösztöndíj meg bent van a bankban

Szólj hozzá