Továbbra is érzékeny téma Eduardo 'tette' a Celtic elleni meccs után. A horvát csatár a 27. percben esett el a Celtic tizenhatosában, a játékvezető pedig azonnal a büntetőpontra mutatott. A visszajátszásokon azonban jól látszik, hogy semmi szabálytalanság nem történt, így a 26 éves játékost sokan csalónak nevezték az eset után.

Az UEFA hivatalosan is közölte, hogy visszanézik az esetet, és amennyiben úgy találják, hogy Eduardo szimulált, a horvát csatár két meccses eltiltást is kaphat.

"Jelenleg is visszanézzük a meccset, hogy érdemes-e hivatalos eljárást indítani ezügyben." - mondta az UEFA szóvivője.

Michel Platini, az UEFA elnöke is nyilatkozott az esetről:

"Valóban vannak fegyelmi eljárások ilyen téren, és ennek következményeképpen fel lehet függeszteni egy játékos játékjogát."

"Skót csapatok gyakran kezdenek el ilyen procedúrákat, legutóbb egy litván játékos lett felfüggesztve."

A megoldást sokak szerint a szigorúbb szankciók és a videóbíró bevezetése jelentenék, de Platini kitart azon véleménye mellett, hogy a két plusz asszisztens máris megoldaná a problémákat.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

15 éve
Törölt felhasználó
Esélye nem volt a Celticnek ellenünk. Nem értem miért kéne 2 meccsre eltiltani Dudu-t. A bíró intette be a tizenegyest.
15 éve
Törölt felhasználó
Úristen!Ez beszarás.Bazd meg ilyet még életemben nem láttam.Hát Cé meg Drogba miket csinál már?Meg a sok olasz és dél amerikai meccseken micsoda színház van.Ez a buzi Platini is pont ezt az egy esetet veszi észre?Ez hihetetlen.
15 éve
Törölt felhasználó
na majd csótány fergusson megszólal: "ééén láttam.. ilyet még hisztis rinya fiam se csinált, irgum burgum.."
15 éve
Törölt felhasználó
Okos vagy Platini. Ha nincs az a gól akkor is továbbjutunk.
15 éve
Törölt felhasználó
Megrohadhat az Uefa...istenem jó h félti a lábát.nem értem mire ez a felhajtás.Celtic is egy fos.:@:@ááá h lehetnek ienek?mi hányszor csinálhattuk volna ezt...

Szólj hozzá