Arséne Wenger nem a szombati, Manchester United elleni rangadót fogja szem előtt tartani, amikor kijelöli a csaptát a Celtic elleni visszavágóra.

"Nem a következő meccsre nézve fogok pihentetni, vagy játszatni egyes játékosokat." - mondta Wenger.

"Az a célom, hogy megnyerjük a holnapi meccset. Nehéz mérkőzés lesz, és csak aztán térünk ki arra, hogy mi történik majd a hétvégén."

"Nem fogok azért rotálni, mert a hétvégén az MU ellen játszunk. Maximum azért pihentetek egyes játékosokat, mert elfáradtak, és vannak friss játékosok, akik jobbak lennének."

"Néhány közülük nagyon, nagyon sok meccset játszott az elmúlt időszakban, és úgy érzem, hogy kell egy kis pihenő nekik."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Nekem mind1 milyen csapat fut ki a gyepre csak jussunk tovább.
És a Mu ellen legyen egy erős 11.
15 éve
Törölt felhasználó
Na jól van Wengi bácsi, ezt meg sem hallottam... :D :D Le merném fogadni, hogyha hétvégén nem lenne meccs, frankón játszatna holnap mindenkit! 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
Jót tett Sagnanak,Clichynek és Songnak a pihenés a Pompey elleni bajnokin, így sztem ők 3an fognak játszani mind 2 meccsen!
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt Wenger azért mondja mert rotálni fog biztos nem játszatja az Arsenal "Nagy Sztárjait" pihenteti a MU ellen nem kell itt neki ködösiteni h nem érdekli a MU elleni mecs! 🐍

Szólj hozzá