Az Arsenal tavaly két sorozat elődöntőjében is szerepelhetett, végül azonban ismét trófea nélkül maradt. Arséne Wenger úgy véli, hogy ebben a folyamatos sérüléseknek is nagy szerepük volt.

"Ma egy picit más a helyzet. Itt van Senderos, Djourou és Silvestre, akik még a padra sem fértek oda a múlt heti meccsen." - mondta Wenger.

"Jack Wilshere sem volt akcióban, mint ahogy Nasri, Rosicky, vagy Vela sem. Ha nem lennének sérültjeink, akkor láthatjuk, hogy masszív keretünk lenne."

"Amikor leadom a listát a 18 játékosról, látom, hogy még mindig nagyon sok van, akiket kihagytam."

"Véleményem szerint a sérülések is közrejátszottak abban, hogy tavaly nem nyertünk semmit. Az év végén olyan játékosok nem voltak bevethető állapotban, mint Gallas, Clichy, Eduardo, vagy Rosicky."

"Természetes, hogy hiányoltuk őket, mivel fontos szerepet töltenek be a játékunkban."

"Egy-egy nagy meccseken, ha Eduardo be tud állni, mindig reménykedhetünk, hogy gólt szerez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
ÉN pozitivan állok a Mu elleni mecshez.Sztem nyerni fogunk.Azért mert most fabregas se lesz ot nem kell leirni a csapatot,ott van Diaby ráis lehet számitani ott van Song a védekezö kp.t megtudja oldani.Lehet h fabregas kulcs ember de ugy gondolom potólható.Az viszont tény,Ezzel a kerettel nem leszünk bajnokok!!Veni kel még vkiket
15 éve
Törölt felhasználó
nem szabad majd csak 30 forduló mulva következtetést és végeredményt latolgatni szerintem jó lenne ha a Pool esne ki de ki tudja még mi lsz!! én félek hogy ennyi játékos nélkül(Fabregas,Nasri,Rosicky,Fambianski,Walcott,Vela) az MU elleni meccs nem lesz egy sétagalopp!!! :( Gyakorlatilag a komlett legerősebb középpályánk hiányzik:(((((((((((((
15 éve
Törölt felhasználó
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
15 éve
Törölt felhasználó
még hogy masszív keret XD ilyen egy masszív keret tele sérülésekkel ez az interjú nem kellett volna hisz mindenki tudja hogy ismét sérüléses szezonunk van és lesz:((((((((((((((((( Szóval ebben az évben is kicsi az esély a kupákra bár én bízok a csapatban szerintem egy kupát össze tudunk így is gyűjteni!! Go Gunners!!! Ez nem véletlen hogy ennyire sérülékeny a keret itt valami van hát ne mondjátok már hogy 4 éve folyamatosan nem nyerünk semmit mert sérülésekkel van tele a szezon !!!! ez nem véletlen vagy az orvosi stábbal van a baj vagy valamivel de sürgősen kell találni megoldást mert így nem lesz jó!!
15 éve
Törölt felhasználó
De idén is ez a baj edző bá.Már most mennyi sérültünk van.És még úgy igazán nem is vagyunk benne a szezonba.Áááj ez idén is húzós lesz. >:-( :long: :down:

Szólj hozzá