Theo Walcott továbbra sem tud felépülni a hátsérüléséből, amit a Hollandia-Anglia barátságos meccsen szedett össze, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Manchester United ellen sem lesz bevethető állapotban - áll Wenger közleményében.

"Theo nem lesz bevethető állapotban a Manchester United elleni meccsen. Úgy vélem, ez az angol nemzeti válogatottnak is egy nagy problémát jelent." - mondta Wenger.

"Egy gyulladás van a hát alsó részében. Egy egyenes vonalú futásnál nincs vele baj, de minden másnál igen."

"Ez az, amiért tavaly nem akartam, hogy az U21-es keretben is játsszon. Tudom, hogy működik. A játékos később tér vissza, mint bárki más, nincs méltó felkészítése, korábban játszatják, mint ahogy kellene, megsérül, és majd csak októberben látja az ember újra."

"Ez gyakran előfordul, és ezért voltam ennyire ellene az U21-es szereplésnek. Tulajdonképpen sem a bajnokságra, sem a szezonra nem kapott megfelelő felkészítést, és a végén ennek az angol nemzeti válogatott is megissza a levét."

"Azt sem értem igazából, hogy ha egy játékos egy nemzeti válogatott felnőtt csapatában játszik, akkor mi az oka, hogy visszateszik az U21-es keretbe, ahol elvileg azon dolgoznak, hogy minél több játékos kerüljön fel az első számú csapatba."

"Ezt nem teljesen értem."

"Nincs bennem harag, mert a kezdetektől fogva tudtam, hogy ez megtörténhet. Frusztrált vagyok, de csak azért, mert nem látom a logikát az egész folyamatban. A végén, mind az angol válogatott, mind az Arsenal óriási hátrányban van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Wengernek ezt tényleg nem szabadott volna!
15 éve
Törölt felhasználó
wengernek mindig igaza van;)hát nagyo rosszul jártunk,szivesen láttam volna ahogy megbolondítja az MU védőit:P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Erre csak annyit mondok h kezdődik:@:S
Aztmondjuk én se értem h ha a felnőt válogatottba játszott akkor minek teszik visszA?
15 éve
Törölt felhasználó
Nem igaz már komolyan mondom, hogy lassan mindenki lesérül! :-S
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger még nyár elején mondta, hogy ez így nem lesz jó. és lám.. igaza lett

Szólj hozzá