Az egyik új rovat címe, az, hogy 'Top Five', amiben leírom az adott hónap 5 legfontosabb Ágyúsokról szóló eseményét, és kielemezem. Az első Top Five-ot szeptember 1-ére tervezem, és akkor augusztus hónapjának a legfontosabb eseményeit foglalom egybe.

A második rovat 'Kimaradt jelenetek' címen fog futni, és olyan arsenalos történésekről fogok írni, amelyek nem olyan híresek, ám érdekfeszítőek. Ebből a rovatból az első kiadást szeptember 15-ére tervezem, minden hónap közepére fogok egyet készíteni.

Az átigazolási naplóval kapcsolatban: Még kétszer olvashatjátok ebben az átigazolási időszaknak a heti összefoglalóját, és az augusztus utolsó napjáról szóló történéseket külön tekinthetitek meg. Ezután átigazolási naplóval télen jelentkezem, akkoris új formátumban fog elkészülni ez a rovat, de azt csak akkor tudjátok meg, milyen lesz!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (85)

15 éve
Törölt felhasználó
A Pompey ellen azt kaptam amit vártam!Szép játék,sok gól,tartalékosabb csapattal!A Celtic elleni Bl visszavágó pedig egy remek felkészülés lesz a MU ellen,mivel keményebb meccs lesz,mint a mai,és ezzel talán sikerül megfelelően rákészülni a jövő hétvégére!RvP,és Arshavin pedig remélem,hogy Manchesterben akar robbantani!
15 éve
Törölt felhasználó
akk podcast holnap?:Dvagy még ma? ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Vik, hát igen. Ma is duplázott. Érzésem szerint RvP épp az MU ellen fogja megtalálni a góllövő cipőjét.
Nasriról mit tudunk?
15 éve
Törölt felhasználó
babe-dennis, van benne valami, így viszont kemény meccset fogunk majd látni. MU is megtalálta önmagát. De nekik legalább már van egy csúnya vereségük a Burnley ellen. Remélhetőleg minimum egy döntetlent hozunk, hogy megmaradjon a 3 pontos különbség velük szemben. (persze még pontegyenlőség van, mert eggyel kevesebb meccsünk van)
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ígyis úgyis esélyesebb a United! Ha Rooney-t meg tudjuk fogni, nem lesz gond! Viszont ő életveszélyes lehet!

Szólj hozzá