Arséne Wenger kategórikusan cáfolta a spanyol El Mundo Deportivo értesüléseit, mely szerint az Arsenal eladja Cesc Fabregast a Barcelonának mintegy 30 millió fontért, amennyiben az angol csapat nem jut be a Bajnokok Ligájába az idei szezonban.

"Komolyan mondom, hogy azon a napon fogom befejezni az edzői pályafutásomat, amikor egy évvel korábban eladok egy játékost." - utalt a jelenlegi helyzetre Wenger.

"A spanyol klubok működése sokkal inkább hasonlít egy politikai módszerhez, mint egy sport-orientált rendszerhez. Mennyi kárt tesznek a többi klubban? Még megmondani is nehéz lenne. Még csak neveket is alig tudunk az elnökválasztás ideje alatt, nemhogy még egy komplett kampányt."

"Mit tudunk ez ellen tenni? Semmit. Segíti-e ez a többi klubot? Biztosan nem."

Mindeközben a Barcelona állítólagosan megszűntette az érdeklődését Emmanuel Eboué felé, az elefántcsontparti szélső alternatívája a Schalkétől választott Rafinha lehet.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Egy percig se vettem komolyan az eredeti hírt... :D
15 éve
Törölt felhasználó
Idegesítő lehet komolyan, hogy naponta jelennek meg pletykák, én komolyan kikészülnék már...
15 éve
Törölt felhasználó
Arra én sem.Fabregas jól érzi itt magát nincs oka elmenni.Ott amugy se biztos h alap ember lenne akárhogyis a világ eggyik legjobb kp.ja.ott vna azért Iniesta,,Xavi...
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen eléggé kigúnyolta az első mondatával ezeket a Cesc féle pletykákat,de ilyen hülyeségekre így kell válaszolni!Nem értem ki lát még abban realitást,hogy Cesc távozik ezen a nyáron!Én biztos nem!
15 éve
Törölt felhasználó
Tetszenek Wenger cáfoló nyilatkozatai! :D Múltkor is hogy kiosztotta a sajtót, meg azért most is odaszólt egy kicsit...

Szólj hozzá