A 13 szerencsés szám volt az Arsenal számára szerda este, hisz az Ágyúsok női csapata bemutatta az Oxford City hölgyeinek, hogyan is játszik az ország legerősebb női gárdája.

A meccset szép, napos időben játszották le több mint 700 néző előtt a Court Place Farm Stadionban. A találkozó 2. percében született meg az első gól Ashleigh Goddard révén, majd sorra jöttek az Arsenal-találatok. Kim Little volt a legeredményesebb: összesen négy gólt lőtt.

Az Oxford a nagyarányú vereség ellenére mindent megtett a pályán. A 'Meccs Lánya' pedig a kiemelkedő teljesítményt nyújtó Hannah Cox lett az oldalukról. Ha mással nem is, tapasztalattal mindenképp gazdagodtak a vendéglátók, s valószínűleg örömmel fognak visszatekintetni erre a meccsre.

Szeptember 6-án az Arsenal összecsap a Chelseavel az FA Tesco Női Premier Liga első fordulójában.

Gólszerzők: Goddard 2', Rowell 10', Ludlow 26', Madden 28', 36', Little 48', 59', 66', 81', Lander 53', Davison 53', 56', Prosser 89'.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
oldalon*
15 éve
Törölt felhasználó
már fentvan itt az oldalom is
15 éve
Törölt felhasználó
henry372 megadnád nekem a linket az új csapatképről? :)megnéztem a com-on de sajna nem találtam meg
15 éve
Törölt felhasználó
kis off: 09/10es csapatkép a .com-on ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Örülök hogy se Ferdinand se Vidic, így azért könnyebb dolgunk lesz! Ferdinand tuti nem játszik ellenünk, hiszen a friss hírek szerint 3-4 hetet kényszerűl kihagyni combsérülése miatt! Foster meg tud jól is védeni, de inkább rosszul! :)

Szólj hozzá