A Portsmouth az első látogató az Emirates Stadionban idén, és remélik, hogy jobb eredményt érnek el, mint 22 évvel ezelőtt, mikor az Arsenal kiütötte őket. A George Graham nevével fémjelzett csapat teljesen más szinten fuballozott, mint ellenfele.

Alan Smith második Arsenalos meccsén mesterhármast szerzett, ezzel meg is győzte a Highbury közönségét. A másik három gólt Tony Adams, David Rocastle, és Paul Davis szerezték. Alan Smith egyénként minden sorozatban, ahol az Arsenal indult, gólkirály lett.

A hivatalos oldalon megtalálható egy kép az akkori összecsapásról, Alan Smith-szel a főszerepben, aki éppen az egyik gólját szerzi meg. Paul Mariner is a képen van, aki Ágyús volt, mielőtt a Portsmouth-hoz szerződött.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/freezeframe-arsenal-v-pompey-may-xxxx

Az Arsenal akkori kezdője: Lukic, Thomas, Samson, Williams, O’Leary, Adams, Rocastle, Davis, Smith, Groves (Merson), Rix (Richardson).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Igen, most raktam be ezt az új hírképet az arénánkról.
A tippem:
Arsenal 2-0 Portsmouth
Gólok: Fabregas (11.), Eduardo (68.)
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon szép ez a kép a cikk tetején éljen az Emirates Stadium!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ó mennyi angol volt akkor a keretben a kezdő 11-ben!!! az a fő hogy nyerjünk mondjuk itt hol jó lenne egy 3-0 vagy 3-1!!Go Gunners!! A spurs nagyon erős lesz meg a City is a fene egye meg még nehezeb lesz a bajnokság mint tavaly volt legalább egy FA kupa legyen már meg!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Vik kel értek eggyet.azért mert mos 2tétmeccsünk böl 2öt amgabiztosan nyertünk még semi nem biztos.Szerintem száljunk le a földre.Attól félek h ennek a fiatal csapatnak elfog fogyni az ereje a bajnokság közepe felé és megint az lesz mint mult évebe.:( 😏Remélem nem lesz igazam.
15 éve
Törölt felhasználó
Azért a PL-ben akárki meg tud verni akárkit, lásd a Burnley-MU 1-0..
Szal nem biztos az, hogy annyira kitömjük a Pompey-t!

Szólj hozzá