A West Ham egyre jobban érdeklődik a Bordeaux támadójáért, Marouane Chamakh-ért.

A marokkói csatárt az Arsenal már a nyár eleje óta próbálta megszerezni. Most a Kalapácsosok is szeretnék leigazolni a játékost.

Chamakh szerződésének utolsó évébe lépett és amennyiben nem hosszabbítja meg a szerződését, a következő nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

A Bordeauxnál 10 millió font alatti ajánlatról hallani sem akarnak. Az Arsenal korábban már tett ajánlatot, de azt visszautasították. Az Ágyúsok végleg letettek Chamakh megszerzéséről.

A West Ham azonban 5.2 millió fontot rögtön fizetne és a későbbiekben a jatékos teljesítményétől függően még plusz 1.4 milliót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
sztem ha nem veszi meg senki, akkor hosszabbít!
15 éve
Törölt felhasználó
Valamiért az az érzésem, hogy ha nem jön, akkor január-februárban örülhetünk, ha lesz 2 épkézláb csatár a csapatban. Az elől bevethetők közül sajnos Bendtneren kívül szinte mindenki sérülékeny. De ne legyen igazam!
15 éve
Törölt felhasználó
Továbbra is tartom az álláspontom! Ide nem ilyen játékosok kellenek!
15 éve
Törölt felhasználó
2 meccsen lőtt 3 gólt!
am meg ottvan nekünk gallas ő meg 2 mecsen 2 gólt :coolsmile:
15 éve
Törölt felhasználó
Hát sztem se jobb semmivel mint Bendtner.Annyira felvan kapva ez a Samak ügy..menjen akkor a westhamba jól pofára esik ez a Bordeaux.Különösebben nem érdekel de ne egy ien játékosra költsünk már azéé me most 3meccsen lőt 2 gólt na nagy dolog Fabregas 1meccsen lött 2öt..:D ;-P

Szólj hozzá