Hírek /

Sérülésjelentés a második forduló előtt

Arséne Wenger, szokásához híven, ismét bejelentette, hogy kik azok, akik bevethető állapotban vannak, és kik azok, akik nem a soron következő forduló előtt.

E tájékoztatás szerint Eduardo bevethető állapotban van a Portsmouth elleni találkozóra. Mint korábban beszámoltunk róla: a horvát csatár apró fájdalmat érzett az ágyékánál, így nem tudta vállalni a játékot a keddi, Celtic elleni Bajnokok Ligája meccsen. Ezt Wenger is megerősítette:

"Eduardonak problémája volt az ágyékánál a meccs előtti bemelegítésen, úgy érezte, hogy nem tudja vállalni a játékot. Nem volt energiája, így gyorsan változtatnunk kellett a csapaton." - utalt arra Wenger, hogy végül nem Eduardo, hanem Jack Wilshere ülhetett le a kispadra.

További jó hír, hogy senki nem sérült le a keddi meccsen, viszont Theo Walcott visszatérését továbbra sem időzíti Wenger.

"Nem hiszem, hogy bárki is megsérült volna a keddi meccs óta. Úgy vélem, hogy Eduardo visszatérhet, míg Walcott egyáltalán nem lesz bevethető állapotban. Mondanom sem kell Rosicky, Nasri, Djourou és Fabianski nem térhet vissza."

"Vannak apró kételyeink Theo hátsérülésével, de úgy véljük, hogy ez csak napok, és nem hetek kérdése."

"Meglátjuk, hogy bevethető állapotban lesz-e a jövő heti Manchester United elleni rangadóra. Mindig nehéz dátumokat adni egy-egy játékos visszatérését illetően. Már azt gondoltam, hogy az Everton ellen is bevethető lesz, de nem lett az. Ez az, amiért elővigyázatosak vagyunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
Törölt felhasználó
Hétvége felállása szerintem így lenne jó: Almunia
Dagna-Gallas-Vermalen-Clichy
Fabregas-Song-Denilson
Arsavin-Eduardo-RvP
11 éve
Törölt felhasználó
Eduardo Da mondjuk Diaby..ha jól tudom ő is vkp.Ha nem akkor majd megyek én:D én úgyis védekező kp vagyokxD:D
11 éve
Törölt felhasználó
henry011 kösz az infót ;)
11 éve
Törölt felhasználó
szerintem az e meg most is kell egy vkp , de nem a kezdobe hanem a padra !!! :exclaim:hogy lgyen csereje mert lesz aztan ANK is es ak ki lesz?
11 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok kötöszködni...De most aki irt kezdöt mindenkiébe bennne van Song vkp-n pár hónapja meg h kell vkp mert h song zöldfülü és h ő ezt még nem tudja megoldani ő jó lesz padra de kell vki a kezdöbe. mostmeg?:Oalap ember:D sztem ez igy van rendjén én már akk is meg mondtam h ez az év neki jó lesz.:P Bendtnerrrel ugyanez a helyet.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek