Hírek /

Celtic 0-2 Arsenal

Az Arsenal a Celtic Parkba látogatott, hogy lejátsszák a BL utolsó selejtező körének első mérkőzését. A Celtic otthonában teltház volt.

Az Arsenal ugyanazzal a csapattal és ugyanazzal a taktivál lépett pályára, mint az Everton ellen.

Az első félidőben csak az erők felmérése ment. Több fölösleges szabálytalanságot láthattunk. Talán az Arsenal volt a jobb az első játékrészben, a 'talán' szót a Gallas gólja erősíti. Cesc szabadrúgását követően megpattant a labda Gallas hátán, majd az akkorra már elvetődő Buruc kapujában kötött ki a játékszer.

Az első játékrészben ez volt a legérdekesebb és leg említésre méltóbb dolog.

A 2. félidőt a Celtic álmosan kezdte. Az Arsenal az első 15 percet uralta, de ezt követően a hazaiak is magukhoz tértek és kezdték átvenni az irányítást.

A Celtic több támadó játékosát is pályára küldte, de még így se jelentettek különösebb veszélyt az Arsenal kapujára.

A kegyelemdöfést végül egy Clichy (a leggyengébb láncszem -by TV2) beívelését követően a hazaiak csapatkapitánya adta meg. Coldvell tisztázni akart, de végül öngólt lőtt.

Az Arsenal így 0:2-re megnyerte a találkozót és így esélyesként várhatja a visszavágót, amely hazai környezetben lesz.

A védelem ismét helytállt, tehát nem lehet panasz a hátsó alakzatra. Az Arsenal pedig úgy teljesített, ahogy sokan elvárták és végül ők nyerték a találkozót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (144)

11 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen jól játszott :D de még hogy clichy a leggyengébb xDDDD
11 éve
Törölt felhasználó
nemethakos te nem vagy normális...
11 éve
nemethakos akkor egyezzünk meg valamiben: nekem (sajnos) kötelező elolvasnom a te hülyeségeid, de ha látod valamelyik hírem, akkor nem kell elolvasnod okéé? majd nehogy már 1 gyerek miatt változtassak az elképzelésemen. tehát ha nagyot akartál mondani, vagy vicceset akartál volna mesélni, netán elvenni a kedvem az egésztől: HÁT NAGYON NEM JÖTT ÖSSZE!! már olyan másfél éve folyamatosan van írkálva játékos és meccs értékelés. írd le, hogy mivel van bajod, mint ahogy a többiek is leírják, ha valamit nem úgy gondolnak. szubjektív írás, tehát a saját gondolataimat írom le.

de ha gondolod és jobban megcsinálnád szólj és van szerk felvétel! meccsek után lehet kezdeni írni a csodálatos ÖF jeid. amennyiben jobban tudnád, átadom neked szívesen a játékos értéklést is.

nem tudod te, hogy 1-1 hír megírásába mennyi időt öl egy szerkesztő!
11 éve
Törölt felhasználó
Athlonnak befigyelt az SMS-e annyit láttam belőle hogy Dudu sajna nem kezdett :-( vagy vmi ilyesmi xD
11 éve
Törölt felhasználó
Nemethakos te szerintem új vagy az oldalon.De ha új lennék én akkor se írnék olyan idiótaságot mint te.Amúgy tegnap sok barom Barcelonás írogatott oda a TV2-re.De kit érdekelt ott a Barcelona?Ilyenek voltak hogy Béla vagyok Bivalybaznádról és hajrá fradi!pfff

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek