Arsene Wenger szerint csapata megbirkózik a nyomással, amelyet a Celtic drukkerei helyeznek rájuk.

A francia menedzser és az Arsenal játékosai ma délután Glasgowba utaznak, hogy megmérkőzzenek a Celtic együttesével a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében. Az Ágyúsok favoritjai a párosításnak, hiszen idén lenne a 12. főtáblára jutás zsinórban. A skót ellenfelünk már játszott egy selejtezőkört, a Dinamo Moszkvát győzték le, meglehetősen nehezen.

A Celtic Parkban várhatóan forrni fog a levegő, hiszen 58,000 drukkert várnak a helyszínre, akik az őrületbe akarják kergetni az Ágyúsok játékosait. Arsene Wenger szerint nem lesz baj a nyomás elviselésével, hiszen a Bernabeuban, a San Siroban, és a Stadio Olimpicoban is kiváló eredményeket ért el az előző szezonokban a gárda.

A Celtic szurkolói nagyon kitartóak.

Skóciának mindig különleges hangulata van. Megbirkózunk a ránk nehezedő nyomással. Rajtunk múlik, hogy miképp játszunk holnap.

Nem félünk tőlünk. Tiszteljük az ellenfelünket, de mindenképpen jó eredménnyel akarunk hazatérni.

Mindig úgy készítem fel a csapatom, hogy az elszántság vezérelje őket a meccsen, ne a félelem. Nagy tapasztalatunk van a BL-meccsek terén. Minden meccs más azonban, és most egy nagyon jó Celtic Glasgow lesz az ellenfelünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem pokoli hangulat ide vagy oda, kemény Celtic ide vagy oda, sima 0-2 lesz...
15 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenal egy TOP csapat. Akármilyen körülmények között jól kell játszaniuk.
15 éve
Törölt felhasználó
rewind ha van gigatorrented feltehetnéd oda!!!!!:D:D:D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 2-1 lesz nekünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem még idegenben is nyerünk nem kell alábecsülni a Celtic-et!!! Ha már legalább egy gólt rúgunk az sokat számít mert idegenben rúgtuk!! remélem minél jobb játékkal győzni fogunk holnap!! Go Gunners!!

Szólj hozzá