Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger szerint, csapata válaszolt a kritikákra szombaton, miután egy parádés meccsen, 6-1-re győzték le az Everton gárdáját.

Az 'Ágyúsok' főnőke mostanában a kritikusok mindennapos témája lett, miután eladta Emmanuel Adebayort, és Kolo Tourét, s eközben, csak a belga Thomas Vermaelen érkezett a csapathoz.

A meccs előtt, mindenki által lesajnált csapatunk volt, szerintük nem elég jó a keretünk. Meg akartuk mutatni, hogy milyen csapatunk is van.

-nyilatkozta a francia menedzser.

Remek csapatmunkáról tettünk tanúbizonyságot, de ez úgy érzem még javulni fog. A csapattal és a hozzáállással nagyon elégedett vagyok. Felnőttünk, és ez igazán fontos, a célunk elérésében.

Eladtunk 2 remek játékost. Egyik játékos sem akart tovább az Arsenalnál maradni.

Ami történt, megtörtént. Így a legjobb nekik, és nekünk is. Olyan játékosokat akarunk, akik velünk maradnak, és együtt harcolunk a kupákért.

Képesek vagyunk, a továbbiakban is azt a formát hozni, mint az Everton ellen.

-folytatta Wenger.

De ki kell hangsúlyoznom, ez az első meccs volt. Nyertünk 6-1-re, de ez a futball. Az egyik napon te vagy a legjobb, két nappal később pedig te vagy a legrosszabb csapat a világon.

Ha tartjuk a formánkat a következő 37 forduló erejéig, komoly esélyünk van.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Igen رافائيل فان در فارت-tal valószínűleg jól járnánk !
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
hát ez csak egy meccs ha még májusban vezetni fogjuk a tabellát akkor azt mondom hogy újra itt a PL cím!!!!!!!!!
De Van der Vaart 6 millió könyörgöm Wenger Úr vegyük meg RvP-vel mit tudnának művelni már!! áá itt egy videó kettőjükről!!
http://www.youtube.com/watch?v=5_WcWz738M8
15 éve
Törölt felhasználó
nekem is Henry lesz a példaképem de ha Fabregas nem megy el 5 éven belül amire kis esély van akkor Ő olyan futballista lesz itt ha elkerülik a sérülések mint Henry volt fantsztikus játékos a vezetője a csapatnak!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.skysports.com/video/clips/0,23791,12606_4171150,00.html
a videó elején Wenger megütögeti(simogatja) a srácokat jók voltatok XD:D

Szólj hozzá