Abou Diaby visszatérhet a keretbe a Celtic ellen, ugyanakkor három csapattársa játéka kétséges - áll az Arsenal hivatalos sérülésjelentésében.

Az jó hír lehet, hogy Cesc Fabregas, Bacary Sagna és Denilson sérülései mind csak aprónak tűnnek, ugyanakkor az is tény, hogy Theo Walcott hátsérülés miatt nem lép pályára a skótok ellen.

"Theo Walcott nincs bevethető állapotban, de Abou Diaby igen, ő a keretben van." - mondta Wenger.

"Az Everton elleni meccsen három játékosunk is összeszedett egy pár apró sérülést. Sagna a lábára kapott egy rúgást, és bizonytalanság övezi Fabregas és Denilson játékát is kétség övezi. Valamennyijükről majd csak holnap hozunk végleges döntést."

"Arra több mint ötven százalék esély van, hogy Fabregas játsszon holnap, sokkal több. A térdínjével volt egy kis probléma, ezért is hoztam le őt idő előtt szombaton. Denilson ágyéksérüléssel bajlódik."

"A lehető legjobb csapatot tervezm holnap pályára küldeni, egy olyan csapatot, amelynek a legtöbb esélye van a győzelemre. Ez egy nagyon fontos meccs lesz, tudjuk mi forog kockán, és tudjuk, hogy mennyire nehéz a Celtic Parkban játszani."

Wenger nem biztos abban, hogy Walcott felépül a szombati meccsig:

"Nem vagyunk abban biztosak, hogy bevethető lesz szombatra. Hátsérülése van, amelyet még a Hollandia-Anglia barátságos meccs előtt szedett össze. Megvizsgáltuk őt ma délelőtt, de a tesztek negatív eredménnyel zárultak."

"Az biztos, hogy még a találkozó előtt sérült meg,valamelyik edzésen, csak nem küldték vissza őt Angliába, mert abban reménykedtek, hogy két nappal később játszhat majd."

"Ma edzett egy kicsit, de abba kellett hagynia, ugyanis még mindig fáj a háta."

A további sérültek, azaz Rosicky, Nasri, Djourou, Fabianski továbbra sincsenek bevethető állapotban.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem fabregast Arshának kéne helyettesítenie, és mögötte Diabynak és Songnak kéne zárnia, Bendőnek meg úgy, mint szombaton, vissza kéne zárnia mindig. Csak alázatosan! :)
15 éve
Törölt felhasználó
XDnői megérzés:DXD
15 éve
Törölt felhasználó
szttem,fabregas játszani fog:DmegérzésXD:D
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Eboué-Gallas-Vermaelen-Clichy
Song
Ramsey-Arshavin
Bendtner-Eduardo-van Persie
15 éve
Törölt felhasználó
Nem éppen a legjobb hírek, de remélem hogy hétvégére felépül Sagna Fabre és Denilson is.

Szólj hozzá