A legfrissebb értesülések szerint az Arsenal érdeklődését felkeltette a Real Madrid légiósa, Rafael van der Vaart.

A Mail on Sunday állítja, hogy az Ágyúsok Ł7 milliós ajánlatot tesznek a holland középpályásért, akitől a nyári túlköltekezések után megválna a Galactico.

Az értesülések kitérnek arra is, hogy a 26 éves játékos boldog lenne Angliában, és már azt is tudja, melyik klubnak játszana legszívesebben.

Nagyon szeretnék Angliában játszani.

- mondta Van der Vaart.

Vannak kérőim Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is. Nem rég Martin Jol is megpróbált visszacsábítani az Ajaxhoz.

Ezek közül az ajánlatok közül egyik se fekszik nekem.

Szeretnék az Angol Bajnokságban megmérkőzni, és azt is tudom hol akarok játszani.

Az Ágyúsoknak visszafogott nyaruk volt, ami az átigazolásokat illeti, hiszen egyedül Thomas Vermaelen érkezett a piros-fehérek soraiba, mindeközben Kolo Touré és Emmanuel Adebayor is elhagyta a gárdát.

Épp emiatt számos kritikát kapott a klub, a nagy többség nem tartja esélyesnek a klubot az idén. Az Észak-Londoniak azonban visszavágtak a kritikusoknak, és tegnap egy parádés idegenbeli 6-1-es győzelemmel tértek haza az Everton otthonából, a Goodison Parkból.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

15 éve
Törölt felhasználó
még egy sérülékeny játékos, sztem abból má van elég. lehet azé nem tudunk sztárokat igazolni mer minden pénzünk elmegy a sérültek kezelésére....... :) amúgy játéktudása alapján tényleg nem lenne rossz.....
15 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék neki, a Hamburgban vezéregyéniség volt, a Realban már nem kapott annyi lehetőséget. Sztem a PL feküdne neki és 7 milliót megér...
15 éve
Törölt felhasználó
Jöhetne!Van Persie-vel jól megértenék egymást!Ráadásul nem vagyunk edzők Wenger lehet átneveli vkp-nak.
15 éve
Törölt felhasználó
de jó lennne, ha hozzánk igazolna. :) szuperül lát a pályán, tömhetné labdákkal van persiet. ;)
15 éve
Törölt felhasználó
kár hogy csak pletyka ez a van der vaart ügy:((((((((((((((

Szólj hozzá