Az Arsenal az utóbbi években nem volt közel a bajnoki címhez, de a helye a 'The Big Four'-ban megkérdőjelezhetetlen. -a SkySports nem így látja a helyzetet.

Szerintük az Arsenal idén teljesen esélytelenül vág neki a szezonnak és szerintük a Nagy Négyesből is ki fognak esni az Ágyúsok.

A Premier League 'beharangozó' képén minden évben szerepelt egy Arsenal, Chelsea, Manchester United és egy Liverpool játékos. Az idei képen nincs Arsenal játékos, helyette a Manchester City nyári szerzeménye, Gareth Barry látható.

(Az Arsenalban nem bízik egyetlen újságíró sem, akárcsak a 07-08-as szezon előtt. Ideje visszavágni a kritikusoknak! -a ford.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

15 éve
Törölt felhasználó
hát ezek hülyék sztem vagy 2 vagy elsők lesznek
15 éve
Törölt felhasználó
am van egy borzasztó kaca:Olasz médiaértesülések szerint az AC Milan a hétfői napon bejelent egy nagy igazolást. Az UnoNotizie.it tudni is véli, hogy ki lesz az új szerzemény: Cesc Fábregas, az Arsenal FC Európa-bajnok középpályása, akivel korábban már összeboronálták a Rossoneriket.

A portál szerint 30-35 millió eurót fizet majd érte az olasz klub, Andrea Pirlo pedig az ügylet létrejötte után a Chelsea FC-hez szerződik.


A híresztelést egyelőre nem kommentálta a Milan.

Ezt csk a stoplin olvastam és máshol még nem is láttam ezt a hírt mondjuk goal.com on nincs még!
15 éve
Törölt felhasználó
Haljátok!Az csk egy kép xDD Most nem attól esélyesebb a cit hogy rajt avannak a képen lol Nem egy hülye képen kell megmutatni gogy menyire esélyesebb,hanem a pályán!én is majd készítek ilyen képet és azon az esélyes csapatok:Hull,Sunderlanfd,Portsmusz,West ham xDDDNah enyi akkor most ezek az esélyesebbek!xDD
15 éve
Törölt felhasználó
az biztos h msotmár nagyob harc lesz a a 4be kerülésért...erősítés nem ártana h végül ne az legyen h megint " majd jövőre..."
15 éve
Törölt felhasználó
ezt a képet én is néztem sztem elég durva h nem kapjuk meg a respectet ideje lenne megmutatni

Szólj hozzá