Ugyan az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem valami népszerű mostanság az 'Ágyús' szurkolók körében, de ettől függetlenül bízakódoan vág neki ismét a bajnokságnak. A francia menedzser, azért vesztette el a szurkolók szimpátiáját, mert az átigazolási szezon folyamán többszörösen is csődöt mondott. Előszőr is nem sikerült megtartani a kezdő csapat két meghatározó játékosát - szóban forgó játékosok Adebayor, és Touré -, és nem sikerült a hiány posztokra játékost igazolni.

A hétvégén kezdődő bajnokság különösen nehéz lesz, mivel az úgymond feltörekvő középcsapatok; igencsak felfelé kívánnak haladni a tabellán, és akár csapatunk dolgát is megnehezíthetik. A Manchester City tűnik a legnagyobb riválisnak, mivel a kisebb manchesteri csapat rengeteg jó képességű játékost igazolt a nyár folyamán, köztük az imént említett Adebayor-t, és Toure-t. De nem szabad megfeletkezni az Aston Villa, és az Everton csapatáról sem.

Természetesen a cél továbbra is a BL szereplést érő hely a tabellán, de Wenger magasabb célokat is kitűzött magának, mégpedig a Premier League megnyerése.

Wenger ezen kívűl bízik abban, hogy fiatal keretével megnehezítheti a Chelsea, a Liverpool, és a Manchester United dolgát.

Továbbá Wenger elmondta, hogy céljuk a madridi BL Finálén való résztvétel.

A nyár folyamán hallani lehetett olyan pletykákat, hogy trénerünk elhagyja az Emirates kispadját, a Real Madrid kedvéjért, most megtudjuk, miért nem tette ezt meg.

"Árulónak éreztem volna magam, ha elhagytam volna az Arsenalt. A Madrid remek eggyüttes, de én bízom a saját csapatomban."-mondta a francia.

"Idén bizakodva vágok neki a szezonnak. Szeretném, ha a csapat minden téren érdekelt lene, szóval a Premier Leagueben, a kupákban, és a Bajnokok Ligájában is egyaránt. Természetesen nem vetem el a BL döntő gondolatát sem. Szeretnénk ott lenni, Madridban a fináléban, de ehhez hosszú utat kell bejárnunk, és keményen kell dolgoznunk."

"Csapatomban 22-23 talpraesett, érett játékos futballozik, Ők képesek megnyerni a bajnokságot."-fejezte be Wenger.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
lesz tippjáték??
15 éve
Törölt felhasználó
.
15 éve
Törölt felhasználó
Nekem kifejezetten tetszett a hír, bár tényleg van egy-két apró hiba, de ezt ki fogja Lacus küszöbölni!
15 éve
Törölt felhasználó
akkor grat első híreidhez, bár sztem átolvashattad volna 1 szer mert van benne pár hiba:D ezt nem fikaként mondom,mert tudom milyen nehéz szöveget forditani
15 éve
Törölt felhasználó
A falra mászok az ilyen nyilatkozatainál... Mindig elmondja ugyanezt, de semmi! Ha ennyire érettek vagyunk, hát nyerjük meg végre!

Szólj hozzá