Hamarosan kezdetét veszi a 2009/10-es szezon, immáron gyakorlatilag is, hiszen az Arsenal az Evertonhoz látogat az első játéknap során.

Ahogyan azt már tavaly megszokhattuk, Arséne Wenger minden meccs előtt tájékoztatást ad a sérült játékosokról, ez idén sincs másképp.

Van egy pár problémánk.

- kezdte szavait Wenger.

Először is Theo Walcott hátsérüléssel, míg Abou Diaby egy apró ágyéksérüléssel rendelkezik, ezért egyikőjük sincs bevethető állapotban.
Ezenkívül elveszítettük Johan Djourout és Lukasz Fabianskit is. Lukasz a napokban átesett egy porcműtéten, ő további két hónapig lesz távol. Johannak térdsérülése van, neki is kell minimum egy hónap, mire felépül.
Thomas Vermaelen ezzel szemben 45 percet játszhatott a belga nemzeti válogatottban, szóval ő bevethető állapotban van a szombati meccsre.
Rosicky két héten belül fitt lesz. Nasrinak még három és fél hete van ilyen téren, ugyanakkor csak hat-hét hét múlva lesz olyan állapotban, hogy edzhessen is.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
áá nem kell igazolás nem kell ismét nem nyerünk semit:( ennyi sérültel
15 éve
Törölt felhasználó
Na srácok, szombati kezdő-ügyben hallgassatok Matthew-papára! XD
Almunia---Sagna-Vermaelen-Song-Clichy---Eboue-Fabregas-Arshavin---Bendtner-Persie-Eduardo
15 éve
Törölt felhasználó
Diabynak jó a taktikája....ha valakit nem tud kiszorítani a kezdőből, akkor eltöri a lábát.
15 éve
Törölt felhasználó
hát kibaszott jó! miért is bírtuk volna ki. én aszondom hogy van a ladiesben pár nőszemély.. hozzuk fel őket ide. mert itt a felnőtt keretben 1-2 játékos rosszabb mint 1 csaj! esküszöm nektek!
15 éve
Törölt felhasználó
Üdv újra itt Tomco;) de amúgy érzitek, hogy amennyire beszélünk róla, annyira következik be minden. kezdődött ez Adeval...aztán most, hogy biztos megint sérült lesz a fél csapat. olyan
"üres fal->ördögfestés" feeling

Szólj hozzá