Az Arsenal egyetlen igazolása jelenleg sérült. De Wenger számít arra, hogy az Everton elleni meccs előtt felépül, és bevethető lesz a védelemben.

"Már van két sérültünk. Nasri és Rosicky, mindketten szélen játszanak, de megpróbáljuk őket pótolni."

"Úgy kellene kezdeni a szezont, hogy a lehető legtöbb embert be tudjuk vetni. Mert kell a jó szezonnyitás a továbbiakhoz."

"Vermaelennek fel kellene épülnie hétvégére. Nehéz meccsel kezdjük a bajnokságot és nem szabad veszíteni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom, én így se dobom el az agyam a védelemtől.. Hiányérzetem van, Touré után!
15 éve
Törölt felhasználó
sztem meg Song megfogja tudni oldani a vkp posztot és ne kapkodjuk el az igazolást.Bár ahogy Wenger papát ismerjük...xDxD de akkor is sztem Song jó kis vkp.még nem az igazi de jó. Amugy szerintem is Gallas Djourou páros lesz Vermaelen.t talánkispad, de ebbe se vagyok biztos és talán jobb lenne ha ő most ezt a meccset kihagyná..:DKiváncssi leszek erre a pótlásra.. Walcott Arsha leszneka szélsök?és akkor Eduardo bendtner RVP lesznek a csatárok?vagy elfelejti a 4-3-3 at és Arsha Walcott lesznek a szélsök középen Fabregas Song vagy Denilson elöl RVP Eduardo és csere Bendtner?hát majd meglátjuk c(:
15 éve
Törölt felhasználó
jó lenne ha felépül:Pde azért elsem kezdjük a szezont és 3 sérült,háááát...nincs szerencsénk sose:Sa nasri sérülése elkerülhető lett volna,rosickyé hát pedig várható volt,dudu is így kezdte
15 éve
Törölt felhasználó
úgy kéne, hogy még az everton előtt egy vkp, és akkor bizta nyerünk:P
15 éve
Törölt felhasználó
Nem is tudtam, hogy ő is sérüléssel bajlódik! :S
Nem baj, ha Wenger úgy gondolja, hogy felépülhet szombatig, akkor jó! Amúgy valószínü, hogy Gallas-Djourou páros lesz a hétvégén!

Szólj hozzá