A mester hisz tanítványaiban és reméli hogy sikeres szezonba lesz részük.

Ebben az időszakban nagyon optimista vagyok és nagyon pozitívan gondolkodok a csapatról.

Nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának.

Mi mindig meghallgatjuk a szurkolók véleményét, de neked szintén bíznod kell a játékosokban a tréningek során.

Wenger örül a felkészülési meccseken elért eredményeknek, hiszen csak a Valencia otthonába szenvedett vereséget a csapat.

Mindenképpen pozitív felkészülés volt azt hiszem, a játékosoknak a lelkesedésükkel nincs semmi gond, és eléggé össze van szokva a csapat.

Mindazonáltal az Ágyúsok menedzsere ejtett egy célzást, hogy azért nem volt teljes a boldogság a csapatba.

Az a gond hogy minden a Bajnokok Ligáján megy el. Nekünk keresztezni kellene a sérüléseket hogy minél jobbak legyünk.
Viszont mindenki készen áll a szezonkezdetre.

-Zárta mondandóját a francia mester.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Csak nehogy túlságosan is optimista legyen Wenger bá. Azért próbáljunk meg reálisan gondolkodni! Egyértelmű hogy nem mi vagyunk a legesélyesebbek.. Na, ki kell mondani!
15 éve
Törölt felhasználó
Erre csak anyit tudok mondani Wenger mester... meglátjuk szombattól mit produkál a csapat...c(:
15 éve
Törölt felhasználó
és az a sorozat tele volt 0:0-ra végződő meccsekkel. ha csak 2-3 meccset hoztunk volna már közelebb kerültünk volna a bajnoki címhez. akkoriban hiányzott cesc..-meg is látszott
15 éve
Törölt felhasználó
15.én lesz a szülinapom, a szezonkezdet napján, már tudom mit fogok kivánni!:D:P
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger minden helyzetben optimista!Szerintem,ha úgy mennénk neki a szezonnak,hogy minden játékosunkat eladtuk volna,és egy új csapatot kapott volna még akkor is azt mondaná amit most!A felkészülés pedig lehet jól sikerült,de élesben sokkal másabb lesz,keményebb!Az Everton Moyessel a BL helyek egyikére pályázik,és ezért meg fognak szakadni az első fordulóban,hogy már az elején pontot csenjenek tőlünk!Nagyon jó kis csapata van az Evertonnak tehát erre még látok is esélyt(sajnos)! Mostanában már nem úgy megyünk neki a szezon kezdetnek,hogy vmelyik kupában mi vagyunk az esélyesek,így már az is üdítően hat,ha bejutunk a BL elődöntőbe,vagy sorozatba nyerünk egy pár meccset a bajnokságba!Wenger is azzal jött,hogy mennyi meccsen voltunk veretlenek a tavalyi szezonban(asszem 20-22 egymás utáni meccsen aminek a fele döntetlen volt),de ezzel összevetőlég a MU(későbbi bajnok) 14(!) meccset gól nélkül lehozott!Míg nekünk az a sorozat a 4. helyre volt elég,addig a MU-nak ez a bajnoki címet hozta!

Szólj hozzá